De ce puicuţelor “gazate” în 10 AUGUST le-a pierit piuitul?

Marius Ghilezan ACTUALITATE OPINIE

Au clasat dosarul “10 august.” Cel mai interesant din rechizitorie e că procurorii au anulat sintagma “lovitura de stat.” Autorităţile, care v-a să zică, au aplicat legea. Bastonele au lost legale. L-a fel ca şi gazul care “modifică ADN-ul.” Cei care au ieşit prin fum şi bulane pentru viitorul copiilor lor nu-s nicăieri.

Bă băieţi, frumoase fete, dacă nu vă scot serviciile secrete la protest nu mai ieşiţi? Apăraţi-vă drepturile! Ieşiţi cu pieptul înainte. Daţi cu petul de asfalt. E nedreptate. Ei cu puterea şi voi cu ADN-ul modificat? Nu se poate aşa ceva.

„Ne-au gazat!” ţipau tefeliştii în 10 august

Dinspre tefelism e o tăcere asurzitoare. Rareş Bogdan a uitat cum răgea. Acum e o văcuţă de Bruxelles. Nu mai are ton, nici voce. L-au sugrumat.

Dar, totuşi, voi, bulionul din piaţă, chiar v-aţi blegit de tot?

Citeşte şi: Marian Oprişan a semnat azi primul document pentru autostrada A7 Buzău-Focșani

Pentru că orice loc liber în aglomeraţie este ocupat deîndată, în locul tefeliştilor retraşi au venit anticovizii. Acum sunt mici, dar vor să se facă mari. Le daţi ceva sfaturi?

Şi încă ceva. Aţi ieşit în Piaţa Victoriei cerând independenţa justiţiei. Cum vă sună ingerinţele PNL în hotărârea magistraţilor de la DIICOT privind clasarea dosarului? Nu e ceva în oglindă?

Eu cred, totuşi, că adevăratul MITING AL DIASPOREI a fost la începutul lui martie 2020, odată cu intrarea cu asalt a tuturor covizilor, fugiţi din  Lombardia, ca să nu spun iar: spălătorese.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Record de “Olimpici” la examenul de admitere în UMF Bucureşti
28 de absolvenți de liceu care au obținut media 10 la examenul de bacalaureat şi ...