Transferul anului de la PNL la PSD. O întreagă echipă

Andrei Marcu ACTUALITATE POLITIC Principal

Pentru că la viitoarele “jocuri electorale” primarul PSD al municipiului Giurgiu, Nicolae Barbu, va intra pe teren din partea Pro România, liderul local al PSD, Niculae Bădălău a făcut transferul de senzaţie al anului 2020. L-a adus din PNL pe fostul preşedinte al organizaţiei locale Marian Măroiu şi-l va susţine pentru postul de titular al primăriei. Alături de cel din urmă, s-a transferat întreaga organizaţie a PNL Giurgiu.

”Bine ai revenit în echipa PSD Giurgiu, Marian Măroiu, candidatul nostru pentru funcţia de primar al municipiului Giurgiu! Mă bucur că vor veni alături de noi şi toţi colegii săi din organizaţia municipală a PNL Giurgiu.

Citeşte şi: Prof. Dr. Codruţ Sarafoleanu: Pesimism realist de pandemie

Municipiul nostru are nevoie de un primar giurgiuvean, gospodar şi care să se preocupe de dezvoltarea oraşului. Ştiu că, împreună cu Marian Mina, candidatul PSD Giurgiu pentru un nou mandat de preşedinte al Consiliului Judeţean, vom continua modernizarea întregului judeţ.

Avem nevoie de oameni tineri, serioşi, capabili şi îi susţin pe cei doi, în bătălia electorală care urmează să înceapă! Mult succes!

Suntem #Echipa câştigătoare pentru #Giurgiu!”, a fost mesajul lui Niculae Bădălău.

PNL susţine că Măroiu stătea prost în sondaje

În replică, organizaţia locală a PNL a transmis un comunicat prin care susţine că în ultimul sondaj comandat de Organizația PNL Giurgiu au fost măsurați trei potențiali candidați pentru Primăria municipiului Giurgiu. “După finalizarea sondajului, a avut loc interpretarea acestuia, iar analiza făcută nu lasă niciun dubiu: un singur candidat din zona de dreapta are șansa de a câștiga Primăria municipiului Giurgiu și acesta NU nu este Marian Măroiu”, susţine biroul de presă al PNL Giurgiu.

 

 

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Boris Jhonson: Eventuala reintroducere a carantinei în Marea Britanie – o “descurajare nucleară”
Reintroducerea carantinei împotriva COVID-19 – o măsură de ultimă instanţă – va fi o măsură ...