Apel disperat al lui Marian Oprişan, adresat preşedintelui pentru ca “Vrancea să nu intre în carantină”

Marius Ghilezan ACTUALITATE POLITIC Principal

Judeţul Vrancea a ajuns să fie pe locul 3 în România la numărul infectaţilor cu coronavirus la mia de locuitori.  Prefectul şi şeful DSP, aflaţi într-o relaţie de cumetrie, sunt extrem de relaxaţi, în contradicţie cu starea impusă de preşedinte.

„Incompetenţa managerilor de spital, unul adus dintr-un sat, unde era medic stomatolog, a dus la situaţia disperată de azi. Singur atu al acestuia a fost relația de concubinaj cu Ana Maria Dimitriu, cea care s-a afirmat prin sponsorizarea PNL Vrancea la alegerile europarlamentare din 2019 cu suma de 1,4 milioane lei, actualmente consilier al prim-ministrului,” acesta e o parte dintr-un mesaj disperat.

Citeşte şi: Marian Oprişan, familia şi şoferii interceptaţi ilegal de către DNA

Pentru a nu mai muri oameni, preşedintele Consiliului Judeţean Vrancea, Marian Oprişan, face un apel disperat “Excelenței Sale Domnul Președinte’.

”În calitate de reprezentant legal al cetățenilor din Județul Vrancea, solicit intervenția dumneavoastră în regim de urgență pentru salvarea vieților cetățenilor din Județul Vrancea.

Pentru că prietene, rude și afini ai unor potentați ai PNL Vrancea și-au dorit cu ardoare funcții de conducere, am ajuns în situația ca în primele săptămâni de la debutul pandemiei să fie schimbate conducerile Spitalului Județean de Urgență ”Sfântul Pantelimon” Focșani și Direcției de Sănătate Publică (DSP) Vrancea, instituții aflate în linia întâi și care aveau cel mai mult nevoie de un management profesionist și experimentat.

Așa am ajuns ca, după patru luni de la debutul pandemiei, Vrancea să fie pe primele trei locuri ca număr de îmbolnăviri și să riște să fie declarată ZONĂ DE CARANTINĂ,” scrie Marian Oprişan într-o depeşă către Palatul Cotroceni.

Cu acelaşi prilej, şeful C:J Vrancea îi mai mărturiseşte lui Klaus Iohannis, că în aprilie a.c., a achiziționat pentru Spitalul Județean de Urgență ”Sfântul Pantelimon” Focșani un aparat de testare PCR cu 2.000 kit-uri al cărui rol era, în primul rând, testarea periodică a personalului medical și a pacienților. „Prefectul, prin reprezentanţii săi, refuză să-l pună la lucru,” mai spune Oprişan.

Totodată, mărturiseşte că s-a adresat, dumnealui preşedintele, pentru că îl consideră pe ministrul sănătăţii complice la catastrofa din Vrancea.

România pierde 9 MILIARDE DE EURO la Bruxelles, nu câştigă. Metematică simplă

Loading...
loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also
Abuzul DNA contra lui Eugen Șerbănescu continuă:  Procurorul Stroie refuză să se supună hotărârii judecătoreşti
Procurorul de caz Cosmin Ștefăniță Stroie, care „instrumentează” dosarul de așa-zis abuz în serviciu cu ...