Cine l-a ucis pe Jimi Hendrix? 50 de ani de la moarte

Marius Ghilezan ACTUALITATE Diverse INTERNATIONAL Principal

În caz de criză, SUA l-ar fi băgat în puşcărie. Era prea slobod la gură. Avea o priză imensă

El ar fi fost plasat de guvernul SUA pe o listă secretă a persoanelor care trebuiau duse în lagărele de detenție, în caz de urgență națională. Avea o priză fantastică la public. Mulţi cred şi astăzi că a fost ucis de serviciile secrete americane, datorită opiniilor sale care se puteau răspândi printre fani. Asta e prima teorie.

Citeşte şi: Şpuţăr în Germania, bun de primar în România

A doua teorie este legată de managerul său Jeffery. Documentarul: ”Jimi HENDRIX: The Last 24 Hours” sugerează că Jeffery, vorbitor de limbă rusă, avea legături cu comunitatea de informații, fiind posibil agent CIA sau M15. Ar fi fost plasat pentru a-l spiona pe chitarist. Potrivit „The Last 24 Hours”, Jeffery a încheiat o poliță de asigurare de viață de 2 milioane de dolari pe numele lui Jimi Hendrix, astfel încât să poată încasa banii dacă va muri. Din acest motiv, mulţi cred că Jeffery s-ar fi aflat în spatele crimei.

A treia teorie este legată de MAFIA din centrul New York-ului, care era nemulțumită de faptul că Hendrix aducea droguri în zonă prin studiourile sale Electric Lady, situate la nord de Mica Italie. S-ar fi putut întâmpla oricare dintre aceste scenarii? Ei bine, da, concluzionează jurnaliştii britanici.

 

Loading...
loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also
„Zoom Boom”/ Cererile pentru operaţiile estetice au explodat în lume
Munca de acasă a produs o serie de mutaţii în dinamica societăţii. Dacă industria parfumurilor ...