Diaspora nu va mai influenţa rezultatul alegerilor parlamentare

Alina Maria Bogdan ACTUALITATE POLITIC Principal

Conform unor informaţii primite de la PNL, ştiripesurse.ro a prezentat rezultatele ultimului sondaj comandat de partidul aflat la guvernare. Potrivit surselor, PNL ar obţine 32% din voturi, iar PSD s-ar situaţia pe poziţia a doua, cu 27%. Pe locul trei ar fi USR-PLUS, cu 21% din voturi, ceea ce ar duce la o majoritate la limită a unei eventuale alianţe PNL-USR.

citeşte şi: I.P.S. Ioan al Banatului, către neomarxişti: „în apa în care v-am botezat am pus stropi din sângele eroilor de la Revoluţie”

PMP ar intra şi el în Parlament, cu 6% din voturi, urmat de UDMR, cu 6%, o consecinţă a prezenţei reduse la vot. Emoţii pentru intrarea în Parlament ar avea Pro România, chiar şi cu „infuzia” de lideri ALDE, fiind la câteva zecimi de pragul de 5%.

Autorii studiului estimează o prezenţă redusă a diasporei la secţiile de vot din străinătate, ceea ce, teoretic, avantajează PSD care ar putea creşte faţă de estimări.

Datele statistice din urma alegerilor locale arată că pentru prima oară din 1990 încoace PSD a pierdut majoritatea voturilor în ecartul 45-65 de ani. Aceste persoane probabil fiind cele care nu merg la vot.

Conform estimărilor liberale, prezenţa la vot ar fi doar de 40%.

Americanii mai cred încă în valorile capitalismului

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Premieră în diplomaţie / Un fost ambasador american revine la Bucureşti
Zilele lui Adrian Zuckerman sunt numărate. Deşi a încercat să fie în acord cu Departamentul ...