A murit Diego Armando Maradona, poreclit “Mâna lui Dumnezeu”

Marius Ghilezan fotbal ACTUALITATE Principal SPORT

Știrea morții unuia dintre cei mai mari fotbaliști ai lumii a făcut înconjorul lumii. Cotidianul argentinian Clarin a anunțat aseară cauza decesului: un stop cardiorespirator suferit în casa sa din Tigre.

 Planeta este în stare de șoc

Informația oferită în premieră de cei de la Clarin a fost preluată de toate redacțiile sportive importante de pe Bătrânul Continent: Gazzetta dello Sport, Marca, AS, Corriere dello Sport și L’Equipe.

Jurnaliștii de la Clarin au fost confirmați de Matias Morla, agentul şi prietenul său: legendarul Diego Armando Maradona a murit la 60 de ani.

La începutul acestei luni cel supranumit El Pibe D’oro a suferit o intervenție chirurgicală pe creier pentru îndepărtatea unui hematom subdural (cheag de sânge).

Diego Armando Maradona a atins gloria supremă la Campionatul Mondial din Mexic, în 1986. În sferturile de finală, Argentina a întâlnit Anglia. După 51 de minute fără gol, Maradona a sărit cu portarul advers Peter Shilton și a marcat lovind mingea evident cu mâna. Mai târziu, el a descris plastic modul în care a reușit să introducă mingea în plasă: „Puțin cu capul lui Maradona și puțin cu mâna lui Dumnezeu„.

Timesnewroman.ro s-a grăbit să titreze anunțul parodic al lui Klaus Iohannis: “ciuma roșie l-a ucis pe Maradona.”

Știrile care au șocat lumea provin din Argentina la ora 17:00, ora Italiei, titrează Gazetta dello Sport.

Citește și: Adrian Năstase: Klaus Iohannis ar fi trebuit să fie suspendat. “Nu are cine să facă acest lucru”

„Maradona a suferit un stop cardiorespirator fatal la domiciliul său din Tigre, în cartierul San Andres, la aproximativ patruzeci de kilometri de Buenos Aires. Tentativele de resuscitare făcute de personalul medical care l-a îngrijit 24 de ore pe zi în casa în care se afla în reabilitare după operația de la cap, de acum trei săptămâni, care a fost necesară pentru a elimina un edem subdural, au fost inutile.

Sosirea rapidă a ambulanțelor nu a mai ajutat la nimic. Conform informațiilor reporterilor “La Nacion”, fostul „Pibe de Oro” (butoiașul atomic, trad) era deja mort. Maradona a fost externat la 11 noiembrie 2020. Personalul medical care l-a operat a avertizat asupra stării precare de sănătate a pacientului din cauza unui tablou clinic general definit drept „complex,” notează Gazetta dello Sport, într-un comentariu “È morto Maradona: il calcio piange il più grande di tutti

 

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Călin Georgescu: COVID-ul este folosit pentru instaurarea Noii Ordini Mondiale
Expertul ONU, Călin Georgescu, invitat de maestrul Horia Alexandrescu, la Canal 33, a dezvăluit mecanismele ...