Marius Șumudică a fost făcut ”țigan” în Turcia. Revolta lui Cozmin Gușă

Marius Ghilezan ACTUALITATE SOCIAL

La o lună de la cazul „Colţescu” din Champions League, Marius Şumudică a fost victima unei insulte rasiste în direct la un post TV din Turcia, românul fiind numit „țigan”. Marius Şumudică a dezvăluit că se simte insultat de conducerea echipei sale după primele negocieri pentru prelungirea contractului, scrie mediafax.ro. Acest lucru l-a înfuriat pe Erman Toroglu, un cunoscut comentator TV turc. Reacţia sa a fost, însă, una extrem de jignitoare la adresa antrenorului român. L-a numit pe Marius Şumudică țigan.

„Antrenorul ăsta e plin de figuri, joacă teatru. Nu am mai văzut aşa ceva, unde se crede? Se comportă ca un ţigan, e un ţigan. Dar cum să-i spun altfel, să-l numesc cerşetor?”, a spus comentatorul turc.

Citește și: Socialiștii au preluat toată puterea în SUA

Marius Șumudică antrenează la Gaziantep de pe 14 iunie 2019, echipă care e pe locul 4 în Turcia, cu 31 de puncte în 17 meciuri. Şumudică are un salariu de 600.000 de euro pe an. De multe ori a dat jucătorilor bani din salariul său. Presa fidelă patronatului clubului a scris insultător la adresa antrenorului român că a  cerut un salariu de 1,6 milioane de euro pentru el şi staff-ul lui.

Cozmin Gușă se revoltă: Aloo, deontologii lui pește, UEFA, ciocu mic în cazul ăsta?

Cozmin Gușă se declară revoltat.

”ONG-iștii, FRANȚUJII, ERDOGAN, UEFA, etc., TOȚI CEI CE L-AȚI ACUZAT PE NEDREPT PE ARBITRUL ROMÂN COLȚESCU, CIOCU MIC ÎN CAZUL ĂSTA??! DUBLA MĂSURĂ se aplică mereu în defavoarea românilor tocmai pentru că ne comportăm de mult timp ca popor asemenea unei cirezi de bovine, indivizi ce nu cunosc valoarea solidarității și acceptă orice umilință. Românilor le place mult „SĂ MOARĂ ȘI CAPRA VECINULUI!” și-și trăiesc viața după preceptul străvechi „CAPU’ PLECAT, SABIA NU-L TAIE!” . Deci „CIOCU’ MIC!” fraților, că merităm chiar orice umilință, iar cei ce practică aroganța și nesimțirea în fața noastră au priceput asta demult …”, a scris Cozmin Gușă pe pagina sa de Facebook.

Arbitrul român Sebastian Conțescu a fost făcut rasist acum o lună, după ce în meciul PSG – Instanbul, a spus către central “trimite-l pe negru în tribune,” cu referire la antrenorul secund al echipei de pe Bosfor. A urmat executarea sa publică. Puțini români i-au luat apărarea.

Președintele Turciei a intervenit în conflict, amplificând tensiunea.

Klaus Iohannis nu a avut până la redactarea articolului nicio reacție.

Magyar Nemzet: Je suis román

Loading...
loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also
Spania, – 34,5 °C. Atena, + 23 °C. Recordul românesc de căldură din ianuarie
În timp ce în Spania s-a decretat Cod Roșu, pentru prima oară în ultimii 50 ...