Radicalii maghiari din Ținutul Secuiesc sfidează justiția română. Pun alte steaguri, în locul celor date jos, prin sentință judecătorească

Andrei Marcu ACTUALITATE Diverse INEDIT POLITIC Uncategorized

(PPMT) şi Partidul Civic Maghiar (PCM), a hotărât ca în locul unui steag al regiunii, dat jos, prin sentință judecătorească, să pună în loc alte o sută.

Recent, Asociaţia Civică pentru Demnitate în Europa, fondată de Dan Tănasă (n.red. – actual deputat AUR) a obținut prin justiție o sentință că arborarea steagului Ținutului Secuiesc e ilegală.

Alianţa Maghiară din Transilvania (AMT) a lansat, miercuri, o iniţiativă care vizează arborarea a 100 de steaguri secuieşti în locul fiecărui astfel de steag îndepărtat prin sentinţă judecătorească, se arată într-un comunicat de presă, informează Agerpres.

citește și: THE ECONOMIST: “Din cauza eurocraților, ROMÂNIA va întârzia imunizarea”

„În cursul zilei de azi (miercuri – n.red.) am lansat iniţiativa ‘100 în loc de 1’, care vizează arborarea a 100 de steaguri ale Ţinutului Secuiesc în locul fiecăruia care este îndepărtat în baza unei sentinţe judecătoreşti neîntemeiate. Si pentru a arăta că iniţiativa noastră nu este una pur simbolică, am procurat şi oferim gratuit 100 de steaguri locuitorilor din comuna Remetea, unde acum câteva zile primarul comunei a fost obligat să îndepărteze steagul Ţinutului Secuiesc din faţa primăriei”, se arată în comunicatul semnat de copreşedintele AMT, Mezei János.

Totodată, se mai precizează că membrii comunităţii nu pot să asiste resemnaţi la încălcarea drepturilor lor ci, din contră, este nevoie de „o reacţie legală dar corespunzătoare şi demnă la aceste provocări care în mod evident şi vizibil instigă la tensiuni interetnice”.

citește și: TERAPIE PRIN LECTURĂ / Cartea care îl vindecă de cancer pe scriitorul Lucian Dan Teodorovici

 

Loading...

One Comment

  1. Nu sunt steaguri, sunt IZMENE puse la uscat.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Alin Nica reabilitează Conacul Mocioni din Foeni cu fondurile norvegiene
Conacul Mocioni din Foeni va intra în circuitul turistic timișean după o investiție de 12 ...