Cumetrie pluseristă: Soții Althamer aduși la putere. De ce l-au executat pe profesorul Burnei?

Marius Ghilezan ACTUALITATE investigatii INVESTIGAȚII POLITIC Principal

Soții Althamer fac parte din rețeaua lui Dacian Cioloș. Partidul care a condamnat cumetriile politice ale PSD n-are nicio jenă în a impune la putere și pe soț și pe soție.

Dacă la Direcția Generală Anticorupție din Ministerul Administrației și Internelor, bursa pariurilor îl creditează pe Liviu Emi Althamer pentru poziția de șef, la ministerul sănătății, Vlad Voiculescu a impus-o pe nevastă, Monica Grigore Althamer, ca secretar de stat, în relația cu pacienții.

Pentru conducerea DGA se dă un unic câștigător al “concursului.”

Soții Alhamer sunt merituoși, elemente de rețea.

Absolventă de teologie și limba engleză, Monica Emanuela Althamer  a fost ani la rând consilier pentru pacientii diagnosticati cu afectiuni oncologice in cadrul Asociației ‘Dăruiește Viață’. Până aici magnific. Înainte de asta a lucrat la Asociația Magic Camp, fondată de Vlad Voiculescu, pe problemele pacienților cu boli grave.

citește și:

THE ECONOMIST: “Din cauza eurocraților, ROMÂNIA va întârzia imunizarea”

THE ECONOMIST: “Din cauza eurocraților, ROMÂNIA va întârzia imunizarea”

Mult timp, s-a ocupat cu trimiterea bolnavilor cu afecțiuni grave în străinătate. Acolo erau operați sau supuși la tratamente costisitoare. Reprezentanții din țară ai pacienților cereau parandărătul pentru banii plătiți de ministerul sănătății pe celebrul formular E 112. La un spital din Germania, un astfel de trimis, se chinuia să-i explice doctorului german cum asociația trebuie să primească 10%. Culmea, doctorul, neamț din Timișoara, vorbea limba română. A certat-o pe trimisă pentru că încearcă să facă bani pentru asociație, prin parandărăt, relevă o sursă din sistemul medical german.

Soții Althamer l-au executat pe doctorul Burnei

Mai multă lume își amintește cu celebrul ortoped Gheorghe Burnei a fost linșat prin media de sistem. Și dat pe mâna procurorilor DNA. Tribunalul Municipiului București l-a și condamnat la trei ani și jumătate cu suspendare, pentru că ar fi primit avantaje materiale de la aparținătorii pacienților operați în secția de chirurgie ortopedică a spitalului Marie Sklodowaska Curie din București.

CITEȘTE ȘI: TERAPIE PRIN LECTURĂ / Cartea care îl vindecă de cancer pe scriitorul Lucian Dan Teodorovici

De ce era dușmănit profesorul chirurg ortoped?

Auspra doctorului ortoped s-a pornit jihadul. Atât polițienesc, cât și cel al haterilor de net care dacă se îmbolnăvesc nu mai au nicio soluție, fără a fi în siajul asociaților de bune practici în domeniul găsirii locorilor în spitalele din occident.

Monica Grigore Althamer era nemulțumită, potrivit surselor din Ministerul Sănătății, că doctorul Burnei, în poziția de șef al comisiei medicale în care se hotăra cine trebuie trimis în occident, respingea multe dosare, spunând că se pot opera în țară. Profesorul de la Marie Curie se opunea în multe cazuri. Și de aici a stârnit supărarea sistemului de trimis pacienți în străinătate.

Deși nu era abilitat, DGA-ul, unde comisarul șef adjunct era Liviu Emi Althamer, a început Ancheta judiciară urmărind plicurile din cabinetul medicului bucureștean.

Citește și: Vaccinul inventat la Timișoara intră în faza de testare la Universitatea din Tübingen (Germania)

Ce a căutat DGA în spital?

De ce s-ar amesteca Direcția Generala Anticorupție din Ministerul Afacerilor Interne în mersul lucrurilor unui spital? – se întreba atunci Mirel Curea. “Nici măcar nu se află în aria sa de jurisdicție, cunoscându-se faptul că DGA anchetează strict cazurile de corupție ale angajaților MAI – iar profesorul Burnei nu are nicio tangență cu MAI.”

Cei care nu au o memorie scurtă își mai amintesc că la Iași deputatul Marius Bodea, candidat din partea USR-PLUS, reclama liberalilor că au pus pe lista pentru Consiliul Județean, Costel Alexe,”un penal.” Numai că la acea vreme dosarul era în lucru. Nu se făcuseră publice acuzele de primire a șpăgii în foi de tablă, iar președintele Klaus Iohannis planta arbori cu fostul ministru, ajuns penal. Bodea știa ce nu știa președintele. De unde informațiile?

Comisarul Althamer „dă din casă?”

Procurorii de la Direcția Generală Anticorupție au mers pe firul acestei povești a camionului cu tablă veche, casată, scoasă din Sidex și oferită drept sponsorizare unui ONG condus de fosta soție a lui Alexe, care de doi ani lucra la proiectul unei mini grădini zoologice pe modelul Edenland Park (edenland.ro), notează PSNews. “Din mâinile polițiștilor de la DGA, dosarul a fost livrat apoi către DNA, din cauza numelui cu rezonanță a ministrului Mediului. Întâmplător sau nu, această structură din ministerul de Interne care are atribuții de poliție judiciară (poate face acte de urmărire penală) este condusă tocmai ofițerul “Emi Althamer de la Crima Organizata Timiș”, cum este cunoscut el în sistem, același cu Liviu Emi Althamer, directorul împuternicit al DGA. Iată cum se leagă lucrurile.

Mulți din sistem vorbesc despre rețeaua lui Cioloș, ajuns prim ministru fără a avea abilități, fiind împins de serviciile secrete în poziție de comandă.

Surse medicale susțin că soții Althamer l-au executat pe doctorul Burnei.

Sistemul sanitar e din nou în spume.

“Roata” s-a întors și familia Althamer se află din nou pe caii cei mari ai ”rezistenților”, cu Emi Liviu Althamer mare favorit la șefia DGA și cu Monica Grigore Althamer  în cărți pentru a reveni în conducerea Ministerului Sănătății!”, notează Național.

Moștenitorii SECURITĂȚII pun mâna pe 200 de MIL de lei, pentru campania vaccinării

 

Loading...

One Comment

  1. Pingback:„Ortopedia Pediatrică este Știință, Artă și Predicție” (Corespondență de la Dr. Gheorghe Burnei, Professor of pediatric orthopedics, Macta Clinic - Constanța) - Jurnalul Bucurestiului

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Vicele userist al Timișoarei intră în concediu de paternitate
Tânărul viceprimar al Timișoarei, Ruben Lațcău, poreclit 4 din 6 (pentru a absolvit facultatea de ...