Timmermans, prins de Terheș cu sabotul găurit

Andrei Marcu ACTUALITATE POLITIC

Oficialii statului român au luat-o de bună cererea lui Frans Timmermans, vicepreședintele Comisiei Europene, de a închide minele pe cărbune. Rând pe rând, pe la toate televiziunile, politicienii români s-au întrecut în laude aduse programului Green Deal, considerat de unii analiști români de fapt o mare șmecherie în războiul colonial.  Chris Terheș e primul europarlamentar român care pune la punct oficialii europeni în chestiunea închiderii minelor și a trecerii termocentralelor pe gaz.

Vicele Comisiei Europene vrea să pună umărul la distrugerea energiei românești pe bază de cărbune

„Sper că România va veni în curând cu un plan de RENUNȚARE TOTALĂ la cărbune şi modul cum să facă asta şi vă asigur că noi, la Comisia Europeană, vom fi de partea României pentru a putea face ca acest lucru să se întâmple”, a spus recent, Timmermans.

Europarlamentarul PNȚCD, Chris Terheș, s-a întrebat ironic pe pagina sa de socializare, de ce Olanda, de unde e Timmermans, de exemplu, a produs in 2018 energie în proporție de 52% din gaz și 27% din carbune? ”De ce nu s-a dus Timmermans la el în Olanda să ceară guvernului lui să “renunțe total” la cărbune de azi pe mâine?”, a mai completat Terheș.

Vor să ne arunce în brațele rușilor

”Energia electrică din cărbune este cea mai sustenabilă și stabilă, deoarece o poți produce oricând ai tu nevoie, mai ales când celelalte surse de energie sunt la pământ”, a explicat demnitarul țărănist.

Există surse de energie care nu produc noaptea, cum ar fi fotovoltaicele. Fluxul de energie e continuu. Nu se poate stoca. Așa că termocentralele sunt bune că produc oricând.

Chris Terheș crede că Timmermans vrea să ne arunce în brațele gazului rusesc.

Cum a sedus Neamul Ursachilor statul prin „Corpologia feminină” și USR-PLUS

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Ministerul Educației nu interzice oferirea de mărțișoare
Mărţişorul este un element de patrimoniu cultural immaterial și a fost înscris de UNESCO, în ...