USR-PLUS consideră că banii pentru Muntele Athos sunt „o risipă populistă”

Alina Maria Bogdan Principal

31 de deputați USR-PLUS au votat „împotrivă” acordării a 960.000 de Euro schitului românesc Prodromu de la Muntele Athos. Printre aceștia s-a numărat și Dan Barna. Radu Molnar, deputat USR PLUS, spune că finanțarea schitului românesc este „o risipă populistă”.

„Mi se pare trist că într-un an atât de complicat financiar, aruncăm efectiv cu bani într-o instituție care oricum e foarte bine finanțată. În cazul de față este vorba despre 25 de călugări care primesc o mulțime de donații din mediu privat și care nu duc lipsă de nimic (este celebru cazul lui Gigi Becali care a donat sume impresionante in trecut).

Am votat împotrivă pentru ca acum prioritățile noastre trebuie să fie altele. Și asta nu doar la nivel declarativ. Proiectul a trecut oricum, cu sprijinul tuturor partidelor în afară de USR PLUS, care nu a girat o risipă populistă”, a scris deputatul Radu Molnar pe Facebook.

Am votat împotrivă pentru ca acum prioritățile noastre trebuie să fie altele. Și asta nu doar la nivel declarativ. Proiectul a trecut oricum, cu sprijinul tuturor partidelor în afară de USR PLUS, care nu a girat o risipă populistă”, a scris deputatul Radu Molnar pe Facebook

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also
Robert Negoiță recunoaște că a dat în primire un funcționar
Actualul primar al sectorului 3, Robert Negoiță, recunoaște că a dat șpagă pe vremea când ...