Securicii au plătit bani grei pentru a fi „aleși ai poporului”

Marius Ghilezan ACTUALITATE POLITIC Principal

Candidații USR_PLUS la alegerile parlamentare au plătit aproape 20.000 de Euro pentru locurile pe liste, dezvăluie un insider al PLUS.

Securicii sunt noii vlăstari ai vechii Securități. Ei sunt pregătiți în noile școli de informații și sunt posedați de ideea că omul trebuie controlat.

Gheorghiță Mîndruță, ofițer de protecție, cum se descrie în CV-ul său, are un Master  în Securitate comunitară si terorism. E absolvent de BIOTTERA, o unitate de învățământ care “colcăie de securiști.” El a “împrumutat” partidul său cu 90.000 de lei, conform declarației de avere.

IT-istul de 38 de ani și lumea celor care nu cuvântă

Deputatul Daniel Liviu Toda, din circumscripția electorală Timiș, a împrumutat PLUS cu 65.000 de lei, conform propriei declarații de avere, desi în 2020 nu a avut niciun venit. Are 38 de ani. Vine din Canada. A reparat linii telefonice în timpul facultății. E specialist în IT.

Citește și: Consilier liberal: În partidul PLUS se ascund drăcușori socialiști

De patru luni, de când Toda e parlamentar a vorbit doar 35 de secunde de la microfonul Senatului. Are o singură propunere legislativă și aia făcută în grup, despre statutul parlamentarilor, și aceea respinsă. Și el e interesat, conform declarației făcute reporterilor de la Recorder, de cyber security.

citește și: Minunata lume nouă a comisarului Anisie / Fost șef DGA, soț al președintei PNL sector 2, a ajuns consilier al viceprimarului

Domnul Senator PLUS de la Suceava a terminat glorios Dreptul la Bioterra, are unul dintre cele mai nenorocite masterate în securitate tot la Bioterra și o carieră care duhnește a servicii. Domnul Toda a trăit cu aer și energie solară în anul precedent intrării în Parlament (venituri zero), dar a împrumutat PLUS-ul cu 50.000 RON. Sunt mulți deputați USRPLUS cu CV-uri impresionante la o primă citire și declarații de avere șocante, comparativ. Postez, pe pagina AUR, CV-urile deputaților și senatorilor lor de trei zile. Nu am primit înjurături deloc, nu block”, dezvălui Valeriu Nicolae, fost candidat PLUS la alegerile parlamentare.

Valeriu Nicolae este oengist și jurnalist.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Bătălia pentru sănătate / Costache sau Cîrstoiu? Unul scos din joc de dosarul DNA
Demiterea lui Vlad Voiculescu a dus la mari tensiuni în coaliția de guvernare. Prin prestația ...