“Muia”cu iz penal, dată de artiștii lui Fritz timișorenilor

Marius Ghilezan ACTUALITATE POLITIC Principal

Timișorenii care stau în frig din cauza administrației Fritz primesc zilele acestea o muie artistică. În Piața Unirii, artista Ana Petrovici-Popescu a prezentat un afiș al evenimentului ”On Her Side | De partea ei”, finanțat de primărie și realizat de Asociația Culturala Contrasens, a unei abonate la banii publici ai timișorenilor.

Proiect ”artistic multidisciplinar”, a cărui curatoare este nimeni alta decât ”celebra” Dana Sarmeș, director al Asociației Culturale Contrasens, care, în calitate de evaluator într-o comisie a Centrului de Proiecte, a primit cadou de la o altă comisie 60.000 de euro pentru trei proiecte propri. “După ce a luat atâția bani, s-a gândit să le dea ceva înapoi timișorenilor.  Cuvântul ”muie”, folosit de multe ori pe creația ”artistică” a Anei Petrovici-Popescu, se dorește să ducă la ”creșterea gradului de conștientizare și înțelegere a problematicilor legate de violența de gen și a ciclului de abuz asupra femeilor”. Prin urmare autoarea lucrării folosește un abuz de limbaj pentru a combate violența de gen. C-așa-i în artă”, scrie Ziua de vest.

Subprefectul simte un iz penal

Subprefectul de Timiş Ovidiu Drăgănescu face trimitere chiar la Codul Penal, în care sunt prevăzute pedepse de la 3 luni la 2 ani de închisoare sau amendă pentru ultraj contra bunelor moravuri. Fostul primar al municipiului Timişoara Nicolae Robu a reacţionat şi el întrebându-se unde a ajuns oraşul.

”Biată Timişoară, ce-ai ajuns! (…) Administraţia Fritz ne prezintă, în superba noastră Piaţa Unirii, o mostră de “artă”, în acord cu cât îi duce pe ei mintea. Priviţi-o, în poza ataşată şi… oripilaţi-vă! Ce se poate spune: Zero proiecte, Zero minte!”, a scris Robu.

O artă cu tendințe, cum ar spune un avangardist, curent creat de românul Tristan Tzara.

Jaffrey Sachs pariază că distrugerea gazoductului Nord Stream a fost o acțiune a SUA

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Alin Nica: „sper ca în 2024, timișorenii să aleagă un primar responsabil”
Într-o întâlnire cu locuitorii unui cartier timișorean, președintele PNL Timiș, Alin Nica, a spus că ...