PNL nu este interesat de portofoliul apărării. Cine va fi nominalizat?

Marius Ghilezan ACTUALITATE POLITIC

În condițiile în care PSD ar dori să renunțe la postul de ministru al apărării, mesajul din partea PNL vine tranșant.

Purtătorul de cuvânt al PNL, Ionuț Stroe, solicită social-democraților să vină cât mai repede cu o nominalizare pentru Ministerul Apărării, în urma demisiei lui Vasile Dîncu, în timp ce liderul PSD, Marcel Ciolacu, admite că se pot desfășura și negocieri în cadrul coaliției.

„Ne așteptăm să vină cu o nominalizare cât mai rapidă, mai ales că în contextul din regiune e nevoie de un ministru al Apărării plin. Sunt decizii, întâlniri importante, iar interimatul este un mandat limitat”, a declarat purtătorul de cuvânt al PNL Ionuț Stroe, citat de Realitatea.net.

Stroe a transmis că în partid lucrurile ”sunt clare” și nu se intenționează deschiderea unor negocieri cu PSD pentru o eventuală ”reașezare a ministerelor”.

PSD s-ar scăpa de povara armatei

PSD nu are o persoană reprezentativă pentru Ministerul Apărării și de aceea liderii săi ar ceda portofoliul pentru un alt minister. Doar  că liberalii nu par a fi interesați de negoț.

Postul de ministru al apărării a rămas vacant după demisia lui Vasile Dîncu, acuzat că nu a vorbit corect politic despre războiul din Ucraina. Într-o emisiune la prima Tv a susținut că procesul de pace ar trebui început, prin renunțarea de către Ucraina, la teritoriile din Crimeea.

Șoc pe scena politicii. PSD nu mai vrea ministerul

Liderii PSD nu vor să nominalizeze nicio persoană, considerând că ministrul apărării e prea subordonat președintelui Klaus Iohannis, iar liberalii ar trebui să pună ministrul, dar aceștia nu vor.

PSD și-ar dori portofoliul energiei, în contextul în care membrii coaliției ar fi fost de acord cu reglementarea pieței energiei.

După investirea lui Rushi Sunak, presa indiană e în extaz

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Fostul jucător al Stelei, Magiun Barbu, e fan Viktor Orbán
În vârstă de 64 de ani, Marin Barbu, fost jucător al Stelei din anii 1982-1984, ...