Rareș Bogdan: Austria negociază în forță

Marius Ghilezan ACTUALITATE POLITIC

Europarlamentarul PNL Rareș Bogdan rămâne optimist în ceea ce privește aderarea României la Schengen. Prezent în studioul unei televiziuni, a răspuns și la întrebarea cu cine ține la Cupa Mondială.

„La Cupa Mondială ţin cu Anglia şi Spania. Regretul meu este că nu sunt România şi Italia la Mondiale”, ca românul, joacă la două capete. Cât privește despre pariuri, “Aş paria cu mai multă încredere pe intrarea României în Schengen. Sper ca Europa, Spania, să ia Cupa Mondială. Cehia a decis să pună pe Consiliului JAI accesul în spaţiul Schengen. Va fi şi reuniunea COREPER care va lua o decizie pentru viitorul Consiliu”.

citește și: Doar 35 % dintre cetățenii Republicii Moldova ar vota pentru Unirea cu România

Rareș Bogdan speră că la reuniunea PPE de la Atena, unde vor fi lideri din 9 ţări, Klaus Iohannis îl va convinge pe cancelarul Austriei, Karl Nehammer, să renunțe la decizia de a se opune intrării României în Schengen.

„Pe graniţa cu Ungaria, frontiera se forţează de 800-1000 de ori pe zi”

Europarlamentarul liberal dezvăluie că la reuniunea de la Tirana, Ursula von der Leyen, a semi consiliului din Albania, va pune în discuție date din JAI. “Mai sunt şi două momente, în două Parlamente naţionale: Suedia şi Olanda. Cu Suedia a fost un accident, este un reglaj politic intern”.

“Nu avem semnale că nu am obţine votul din comisia de politică externă din Parlamentul Suediei. Mai există şi decizia pe care o va lua parlamentul de la Haga. Austria a avut două poziţionări care ne-au speriat: prin ministrul de interne şi cancelarul Nehammer. Austria doar doreşte să negocieze în forţă cu România, pentru că se află în ruta migranţilor. Au 85.000 de migranţi în Austria, 75.000 de migranţi sunt ilegali. Noi a arătat pe ruta România-Serbia, 20-40 de migranţi pe zi forţează graniţa. Pe graniţa cu Ungaria, frontiera se forţează de 800-1000 de ori pe zi”, a conchis Bogdan.

 

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Parlamentul de la Moscova a votat o lege împotriva unui roman gay
  Cartea „Vara într-o cravată de pionier”, scrisă de necunoscutele autoare Elena Malisova și Katerina ...