Pe Aeroportul din Seul, unui parlamentar liberal i s-au confiscat caltaboșii și toba din bagaj

Andrei Marcu ACTUALITATE Principal

Ben-Oni Ardelean, deputat PNL și președinte al grupului parlamentar de prietenie cu Coreea de Sud, a fost oprit pe aeroportul din Seul, din bagajul său fiind confiscate mai multe produse din carne de porc, precum salam sau tobă, scrie Digi24.

Liberalul se afla în vizită oficială alături de premierul Nicolae Ciucă, șeful PSD, Marcel Ciolacu, precum și alți parlamentari și oficiali guvernamentali. Ben-Oni Ardelean a explicat pentru G4Media că i s-au confiscat produsele tradiționale românești din cauza regulilor sanitar-veterinare din statul sud-coreean. Angajații aeroportului i-au spus că produsele cu carne nu pot intra în Coreea de Sud, chiar dacă aveau etichetă, deputatul afirmând că deținea și factură, potrivit Focuspress.

Acest a precizat că a călătorit cu produsele pentru comunitatea de români din Coreea de Sud cu care stabilise o întâlnire. „M-au lăsat să intru doar cu brânzeturi, fără produsele din carne”, a spus Ardelean, potrivit sursei citate.

Vizita delegației române la Seul a avut ca principal obiectiv găsirea soluțiilor tehnice pentru centrala nucleară de la Cernavodă. Eximbank-ul american a oferit un credit de 2,6 miliarde de dolari pentru alte două centrale nucleare, astfel încât România să devină cel mai mare furnizor de energie din Europa de Est.

Alin Nica îl acuză pe senatorul USR, Raoul Trifan, că n-are școală

 

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
PNL conduce în sondajele din Timiș / Alin Nica admite că Nicolae Robu are prima șansă
Președintele PNL Timiș, Alin Nica, admite că Nicolae Robu câștigă en-fanfare alegerile locale din Timișoara, ...