București / Cum poți rămâne, azi, fără loc de parcare, în sectorul 4

Andrei Marcu ACTUALITATE SOCIAL

Sectorul 4 din București s-a digitalizat înainte de faimosul program de digitalizare a României. De mai mulți ani, primarul PSD, Daniel Băluță, a pus accent pe strategia “fără cozi la ghișee.” Plata taxelor și impozitelor se fac online.

„Procesul digitalizării totale a interacțiunilor dintre administrația locală și cetățeni, început la 1 ianuarie 2022, continuă și în 2023, urmând astfel strategia de dezvoltare locală a Sectorului 4, menită să ofere oamenilor servicii publice de cea mai bună calitate!”, a transmis Băluță.

Cine e rău de plată rămâne fără loc de parcare

Edilul lansează – totodată – și un avertisment pentru locuitorii Sectorului 4 care dețin un loc de parcare închiriat de la Primărie. Dacă cetățenii nu-și plătesc până în 31 Decembrie 2022 toate dările/restanțele către Primărie, chiar și o banală amendă, riscă să-și piardă locurile de parcare.

„Până la 31 decembrie anul curent, este neapărat necesar să fie la zi cu plata tuturor taxelor sau a altor debite la bugetul local, chiar dacă este vorba doar despre o simplă amendă de circulație. În caz contrar, sistemul electronic ce gestionează locurile de parcare, va anula automat contractul de închiriere a locului de parcare”, se precizează în informarea transmisă de Primărie.

Plățile se pot face pe Mobilitateurbana.ro.

Nicolae Ciucă reia deviza vechiului PNL: “prin noi înșine”

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Fostul Papă Benedict al XVl-lea a murit la 95 de ani
Fostul șef al Bisericii Catolice, care și-a părăsit funcția în 2013, Papa Benedict al XVI-lea, ...