PNL Timiș are un prim candidat la alegerile locale din 2024: Cosmin Tabără

Marius Ghilezan ACTUALITATE ANALIZE POLITIC

După ce președintele PNL Timiș, Alin Nica, a declarat deschisă competiția internă pentru desemnarea candidatului partidului pentru alegerile din 2024, iar fostul primar liberal Nicolae Robu a anunțat că va candida independent, viceprimarul Timișoarei, Cosmin Tabără și-a anunțat intenția de a participa la balotajul intern, conform presei locale.

Anunțul a fost făcut de Alin Nica care a declarat, potrivit Adevărul,  „PNL este un partid viu cu oameni care trăiesc politica. În PNL competiția este un mod de viață și de aceea mă bucur să anunț că avem prima candidatură pentru postul de primar al Timișoarei. Competiția pentru această poziție extrem de importantă a fost deschisă de viceprimarul Timișoarei și președintele Organizației PNL Timișoara, Cosmin Tabără. Vreau să îl felicit pe colegul nostru pentru curaj și îi urez succes în competiția internă.

Validarea internă, prima probă, apoi trecerea prin focul electoral

Sper ca de acum încolo să prindă curaj și alți colegi deoarece PNL nu duce lipsă de profesioniști și de oameni competenți care se pot angaja într-o astfel de luptă. Am dorit ca din acest an să lansăm un mod democratic de a propune candidați pentru cele mai importante posturi din administrație.

Consider că prima condiție pentru a candida la o funcție este validarea din partea partidului și, cum altfel am putea obține această validare decât mergând la baza partidului, la membri noștri, la oamenii cei mai îndreptățiți să propună un candidat pentru o funcție administrativă”, a transmis Alin Nica, președintele CJ Timiș.

Alin Nica a adăugat că s-au dus vremurile în care dacă cineva “se dă bine pe lângă șefu” ajunge pe o listă, fără să conteze dacă are vreo competență pentru funcția la care candidează și fără ca membrii PNL să își dea girul pentru candidatură.De asemenea, a spus că și pentru scaunul său de președinte al Consiliului Județean Timiș competiția din PNL rămâne deschisă.

Cosmin Tabără este viceprimar al Timișoarei. El este fiul fostului ministru PD al agriculturii Valeriu Tabără, unul dintre cei mai performanți miniștri. A studiat Facultatea de Drept la Oradea, unde a fost și redactor al publicației „Jurnalul de Dimineaţă.” Ulterior a intrat în Baroul de Avocați. Din 2017 este membru al Biroului Politic al filialei locale a PNL. Din 2020, este consilier local.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Deutsche Welle: Nicolae Ciucă poate rămâne premier și după rotativă
În 25 mai 2023, conform protocolului de guvernare dintre PNL și PSD, funcția de premier ...