Mașina candidatului liberal la primăria Timișoarei, vandalizată

Andrei Marcu ACTUALITATE POLITIC

Autoturismul viceprimarului liberal al Timișoarei, Cosmin Tabără, a fost vandalizată. O mână necunoscută a zgâriat cu un cui “fără respect.”

„Mă gândesc uneori cât de jos a fost dusă politica în Timișoara, până unde poate coborî nivelul promovat în ultimii ani în orașul nostru.”, a scris Cosmin Tabără, pe pagina sa de Facebook.

„Ce mi s-a întâmplat mie i se poate întâmpla oricui, pentru că asta a fost livrat de către marii oameni politici: ura, învrăjbirea, violența verbală și fizică, orice pentru a dobândi puterea, pentru a fi cât mai aproape de ciolan. Și asta nu prin muncă sau valoare, ci prin slujirea fără noimă a celui care poate asigura accesul facil într-o funcție publică. Apoi putem vorbi despre iubirea orașului, despre promovarea valorilor sau a meritocrației.

Avem în ultimii ani mașini incendiate, ziarist „programat” să fie ucis și ziariști bătuți, ziariste făcute „prostituate”, jigniri și amenințări, totul pentru a obține sau menține puterea. Invocarea DNA din toate părțile doar pentru a-ți demola adversarul politic și nu un mod constructiv de a te promova pe tine.

Da, mi-ați vandalizat mașina, în speranța că poate voi renunța la a milita pentru corectitudine, pentru examene corecte, pentru o competiție onestă. Cine a făcut asta? O victimă a ceea ce i s-a livrat în ultimii ani în Timișoara. Pentru că cine a făcut-o e o victimă.”, a mai scris viceprimarul Timișoarei.

Cosmin Tabără și-a anunțat recent candidatura din partea PNL la Primăria Timișoarei, pentru alegerile locale din 2024.

Zelenski a început războiul religios

 

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Un ministru liberal susține că protocolul de guvernare poate fi schimbat
Prezent într-o emisiune de televiziune, ministrul liberal al Proiectelor din Fonduri Europene, Marcel Boloș,  spune ...