Rareș Bogdan merge pe mâna președintelui Klaus Iohannis, în procesul de investire a noului premier

Alina Maria Bogdan ACTUALITATE INTERNATIONAL POLITIC

Ultima declarație a lui Klaus Iohannis, prin care a transmis un mesaj echivoc, legat de persoana pe care o va desemna ca prim ministru după “Rotativă,”spunând că-l va nominaliza pe acela care “va fi bun pentru țară,” a aprins spiritele în coaliția de guvernare.

„Cel care are dreptul constituțional să desemneze premierul este președintele,” a spus europarlamentarul Rareș Bogdan.

“Haideți să vedem ce va alege președintele României,” a îndemnat el. “Dânsul are mai multe date. Sunt convins că va acționa așa cum crede că este mai bine pentru România, ținând cont de tot ce se întâmplă în jurul României, de contextul internațional extrem de încărcat și va acționa în consecință. Nu am motive să mă îndoiesc că lucrurile vor merge pe calea cea bună,” a spus Rareș Bogdan.

Rareș Bogdan: Președintele nu l-a dezavuat pe Ciolacu

Întrebat când preia Ciolacu funcția de premier, el a răspuns: „Am semnat un protocol. Ar urma, pe 25 mai – 1 iunie, funcția să revină partenerului de guvenrare.”

Rareș Bogdan a zis că președintele nu l-a dezavuat pe liderul PSD, ci că “va face ceea ce crede,” a completat domnia sa.

„Nu știu care va fi poziția domniei sale. Va acționa președintele în limita atribuțiilor. Președintele știe foarte bine contextul internațional, vrea ca România să fie guvernată, să nu intre în criză,” a mai spus Rareș Bogdan.

„Prin cotloanele guvernării se discută aprins despre care ar fi intenția reală a președintelui. Se pun în ecuație mai multe scenarii! Fie că Il Lider Maximo se pregătește să arunce iar napalm pe PSD, speriat de cota bună din sondaje și că vrea să readucă la guvernare USR-ul și partida de tabinet a lui Dacian Cioloș, fie că ar dori să țină un guvern minoritar PNL la Palatul Victoria, pentru a-și impune vrerea la sfârșit de mandat,” a scris Marius Ghilezan, editorialist Newstandard.ro, în ediția de vineri.

Liberalii l-au transferat pe Câcău de la aurari

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Victor Neumann – In memoriam Răzvan Theodorescu
Viața lui personală a fost aceea a unui autentic intelectual-aristocrat nevoit să lupte încă din ...