Iosefina Pascal: Paleologu, om deștept, face bani de pe urma cerșetorului Zelenski

Andrei Marcu ACTUALITATE POLITIC SOCIAL

Fostul om politic și ministru al Partidului Democrat, Theodor Paleologu, deschide o serie de conferințe despre “Zelenski – un orator excepțional.”  Conferințele din Casa Paleologu au devenit de mulți ani celebre pentru corporatiști, care plătesc sume consistente pentru a le audia.

“În seara asta încep cursul despre Zelenski ca orator. De la începutul invaziei ruse în Ucraina președintele Zelenski s-a dovedit un excepțional orator, capabil să galvanizeze rezistența împotriva agresorului, să întrețină simpatia internațională pentru țara lui și să mobilizeze susținătorii săi din lumea întreagă,” a scris Theodor Paleologu pe pagina sa de Linkedin.

“Deștept omu,’ face bani de pe urma unui cerșetor,” a replicat tânăra speranță a jurnalismului independent Iosefina Pascal.

Pe pagina sa de lector, Paleologu susține că și-a descoperit vocația de lector, încă de la vârsta de 26 de ani, când preda limba franceză la Boston College ca lector invitat într-un program de schimb cu Ecole Normale Superieure din Paris. “Îmi amintesc mai ales că una dintre evaluările didactice spunea că sunt „cel mai amuzant profesor din campus”, mai scrie el.

 

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Schengen, o victorie à la Pirus?
După succesul lui Nehammer la Bruxelles, blocada Schengen ar putea cădea. România începe o ofensivă ...