Reportajul ”Ce este femeia?” – încadrat de Twitter ca ”hate speech”

Marius Ghilezan ACTUALITATE INTERNATIONAL Principal SOCIAL

Șefa departamentului de Conținut sensibil al Twitter, Ella Irwin, a demisionat din companie, după ce a decis să restricționeze de la multiplicare și apreciere filmul ”Ce este femeia?,” catalogat de media drept conservator, a informat Reuters.

Nu au fost dezvăluite alte informații cu privire la demisia lui Irwin.

”Ce este Femeia?” a fost difuzat liber pe canalul de Twitter al Daily Wire, la un an de la avanpremiera sa, la  ora 20:00. EST.

Postarea a primit peste 3.600 de retweet-uri și peste 7.500 de aprecieri, înainte de a fi încadrat de Twitter ca ”Hate speech.”

La câteva ore de la restricționare, Elon Musk ar fi spus că decizia a fost o greșeală, dar nu a postat nimic despre cenzură.

Ce este femeia?

Jurnalistul Matt Walsh de la Daily Wire a făcut o investigație video despre ce crede lumea că ”este o femeie.” Răspunsurile halucinante ale unora de pe stradă n-au șocat atât de mult, cât cele ale medicilor și profesorilor universitari de la marile instituții de învățământ americane. Aceștia au spus în cor că întrebarea e complicată. ”Sexul este altceva decât genul,” au răspuns preopinenții. ”Genul este despre ceea ce simți, nu ceea ce ești.” La un moment dat, un cadru universitar a spus că gender-ul este un construct social, extrem de complicat și că nu se poate răspunde decât într-un semestru întreg la întrebarea reporterului.

Un alt cadru universitar a spus că pruncii își conștientizează sexul mult mai rapid decât credeam noi.

Finalul este apoteotic. Doar soția jurnalistului știe să dea răspunsul corect: femeia a primit de la Dumnezeu harul de a face copii.

Filmul mai poate fi vizionat AICI!

 

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Fostul Prinț Harry sfidează Înalta Curte de Justiție
Luni, era programată la Londra audierea Ducelui de Sussex, în procesul intentat unei publicații engleze. ...