Senator Marcel Vela: „eliminarea dosarului cu șină este o inițiativă pur liberală”

Marius Ghilezan ACTUALITATE POLITIC

Alina Gorghiu, ministrul liberal al justiției, a fost prezentă la Reșița pentru a recepționa un teren pentru viitorul Centru de Instruire a Magistraților, făcut cadou de primărie.

Președintele PNL Caraș-Severin, Ion Marcel Vela, a ținut să amintească și valoarea actului normativ marca PNL, girat și de senatorul Alina Gorghiu, din postura de președinte interimar al Senatului, care a intrat în vigoare în data de 4 iulie și care a devenit astfel legea care prevede eliminarea celebrului dosar cu șină.

Este o măsură pur liberală, una care vine în sprijinul cetățenilor și reprezintă un pas major în direcția debirocratizării și digitalizării relației dintre cetățeni și stat.

Inițiată de parlamentarii PNL și publicată în Monitorul Oficial în ianuarie 2023, prin implementarea acesteia, cetățenii nu vor mai fi nevoiți să piardă timp prețios și să suporte costuri suplimentare pentru copierea actelor pe care statul le deține deja. Legea interzice instituțiilor publice să solicite copii ale avizelor sau documentelor emise de alte instituții publice, eliminând astfel necesitatea dosarului cu șină. Promovată de Partidul Naţional Liberal, legea stabileşte un raport mai echitabil între cetăţean şi autorităţi şi reprezintă, aşa cum spuneam, un pas major către un viitor administrativ mai simplu și mai eficient“, a transmis liberalul Ion Marcel Vela în conferința de presă susținută la Reșița alături de Ministrul Justiției, Alina Gorghiu.

Nicolae Ciucă prevede extinderea regională a Hidroelectrica

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
După ce a a aruncat în aer podul de la Kerci, Ucraina intră în blocada grânelor
Rusia a încetat luni participarea la acordul de un an, intermediat de ONU, care permitea ...