EXPLOZIA DE LA CREVEDIA / Un expert bulgar susține că transferul dintr-o cisternă în alta ar putea fi cauza accidentului

Marius Ghilezan Uncategorized ACTUALITATE Principal SOCIAL

Transferul dintr-o cisternă în alta a combustibilului inflamant poate fi cauza exploziilor succesive de la Crevedia. Fenomenul poartă numele de transvazare. Anchetatorii români iau în calcul și această situație, potrivit surselor judiciare.

Incidentul din România s-a petrecut când GPL a fost transferat dintr-o cisternă într-alta, lucru care nu trebuie să se întâmple,” a spus expertul bulgar Svetoslav Bencev de la Asociaţia Bulgară de Petrol şi Gaze, într-o emisiune Focus News, citată de Rador.

Specialistul a comentat incidentul de la Crevedia, în emisiunea „Bulgaria, Europa şi lumea în atenţie”, transmisă de postul de radio Focus.

Scopul este eludarea TVA

“Nici în Bulgaria nu se procedează astfel şi practic este absolut interzis, tocmai din cauza acestui potenţial risc existent şi daunelor foarte grave. De obicei, astfel de riscuri se asumă atunci când există un beneficiu financiar. Transferul de combustibil dintr-un camion în altul nu era contabilizat de sistemul de control fiscal al Agenţiei Naţionale de Venituri şi, în consecinţă, TVA-ul putea fi evazionat. Factorul principal este financiar”, a comentat Bencev.

Potrivit expertului, problema în România este că nu a existat un control.

Șoferii ar fi amestecat butan cu propan pentru a-l vinde ca GPL de trei ori mai scump, susțin surse judiciare.

Viktor Orbán: Rusia nu poate fi învinsă

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
PROCESE CÂȘTIGATE / Activistului civic Aurelian Popa îi curg banii de la instituțiile de forță
Activistul civic Aurelian Popa începe să primească bani pe bandă rulantă de la Jandarmeria, Poliția ...