Seniorii liberali vor deveni un adevărat Think-thank, zice un comunicat PNL

Alina Maria Bogdan ACTUALITATE POLITIC

”Peste 300 de persoane au fost prezente la Şcoala de vară a Organizaţiei Seniorilor Naţional Liberali, condusă de preşedintele Victor Paul Dobre, eveniment care reafirmă angajamentul PNL faţă de generaţia experienţei. Evenimentul s-a desfăşurat la Neptun, timp de două zile, iar alături de Organizaţia Seniorilor Naţional Liberali a fost prezentă şi conducerea partidului, dar şi o parte a miniştrilor liberali”, anunţă PNL într-un comunicat.

,,În PNL, ne-am propus ca seniorii liberali să fie un adevărat think-tank al partidului, sursă de idei pentru obiectivele pe care ni le propunem. România trebuie să-şi schimbe mentalitatea când face politici publice pentru seniori. E necesar să pornim de la ideea că înaintarea în vârstă e o creştere în înţelepciune, nu o degradare.

Potrivit comunicațului, ”cele două zile au fost marcate de discuţii deschise despre sprijinul PNL pentru cei în vârstă, despre justiţie, promovarea culturii, dezvoltarea infrastructurii, siguranţa publică, dar şi despre sănătate.

Lucian Bode: cel mai mare contributor al sistemului de pensii este întreprinzătorul privat

”În PNL, este esenţială contribuţia seniorilor pentru dezvoltarea de politici publice şi pentru identificarea problemelor cu care se confruntă societatea. Grija PNL pentru seniori s-a concretizat, de fiecare dată, prin măsuri şi politici dedicate. Astfel, între 2020 şi 2023, sub guvernările liberale, pensiile au fost mărite de trei ori, cu o creştere totală de 41%: de la 1.265 de lei valoarea punctului de pensie la 1.785 de lei,” precizează liberalii.

,,Abordarea guvernărilor PNL a fost mereu una integratoare, în care solidaritatea cu cei vulnerabili şi susţinerea mediului de afaceri se completează reciproc. Seniorii liberali ştiu că cel mai mare aliat al pensionarilor şi cel mai mare contributor al sistemului de pensii este întreprinzătorul privat, care merită să fie sprijinit, nicidecum pedepsit. PNL se opune oricăror promisiuni deşarte şi cadouri otrăvite, vehiculate de cei care doresc să obţină cu orice preţ un profit electoral pe spatele categoriile sociale vulnerabile,” a afirmat Lucian Bode, secretarul general al PNL.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Revista Science: Savanții identifică perioada Potopului din Biblie
Potopul, documentat de cercetătorii chinezi. Umanitatea a fost la un pas de extincție între 900.000 ...