Cardiologul timișorean Sorin Pescariu a devenit campion balcanic la aruncarea suliței – categoria Old-boys

Marius Ghilezan SPORT ACTUALITATE SOCIAL

Renumitul profesor universitar, cardiologul timişorean Sorin Pescariu, a urcat pe cea mai înaltă treaptă a Campionatul Balkan Masters (categoria Old Boys), reușind să devină campion la aruncarea suliței.  Competiția a avut loc, recent, la Izmir, informează Ziua de vest.

“Un mare om de cultură şi specialist în vindecarea inimilor bolnave, Sorin Pescariu nu a lăsat niciodată deoparte sportul, atletismul, chiar dacă este foarte ocupat.

El a fost încă din adolescenţă şi mulţi ani după aceea, una dintre speranţele atletismului românesc. El a deţinut titlul de campion la aruncatul cu suliţa, bucurându-se de antrenori de calibru din Reşiţa, acolo unde a început activitatea sportive,” mai spune ziarul menționat.

Campion de mic la aruncarea suliției

Valea Almăjului, din Banatul de Munte, se mândrește cu performanțele medicale și sportive ale prof. dr. Sorin Pescariu, sportiv de performanță, medic, susținător al tradițiilor și un fidel și consecvent om al literelor.

S-a născut pe Valea Almăjului. A învăţat la Reşiţa şi a devenit unul dintre cei mai buni medici cardiologi din Banat şi din ţară, în baza unor studi temeinice făcute în Franța.

Renumitul cardiolog, prof.univ.dr. Sorin Pescariu a fost încă din adolescenţă pasionat de atletism, în general și de aruncarea suliței, în mod special. Astfel în anul 1972 a devenit campion național de juniori la aruncarea suliţei,iar în 1980 a făcut parte din lotul olimpic lărgit al României, informează Radio Reșița.

 

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Rareș Bogdan: Vom fi băieții cei mai duri, cei mai radicali din Coaliție
Lunile de miere dintre PNL și PSD se pare că au trecut. Tot mai multe ...