Elon Musk crede că ideologia Woke va stopa dezvoltarea umanității

Marius Ghilezan ACTUALITATE INTERNATIONAL Principal

Elon Musk i-ar fi sugerat vicepremierului Ucrainei să caute pacea, nu războiul, când a fost sunat de vicepremierul Ucrainei cu rugămintea de a extinde raza de acțiune a internetului prin satelit, zice Walter Isaacson, noul său biograf, într-un interviu din the New York Times.

Acesta mărturisește că l-a urmărit pas cu pas timp de doi ani, participând la întâlniri, citindu-i email-urile, reușind, crede el, să-i facă un portret. Îl descrie ca pe un erou maniacal, cu ambiții grandioase, dar cu un ego prea mare.

Elon Musk este un copil-bărbat imprevizibil, susține autorul noii biografii. Miliardarul suferă de Aspenger, ceea ce-l face asocial. Îi lipsește empatia. Răbufnește repede. Îi place să conducă autoritar companiile. Le recomandă subalternilor săi să taie costurile.

Cere subordonaților săi să fie creativi și să respecte doar legile fizicii

Miliardarul visează să ducă omenirea pe Marte. Investește enorm în Programul SpaceX. Crede că virusul Woke, ideologie care este anti-umană, anti-știință, anti-meritocrație, trebuie oprit, altfel umanintatea nu va deveni niciodată multiplanetară.

Le cere angajaților săi să pună la îndoială orice decizie și să șteargă orice cale a vreunui proces. Nu-i place să fie contrazis. Pe cei cu opinii contrare îi face idioți sau sabotori.

Cere inginerilor din compania sa spațială să grăbească procesul de găsire a unor soluții de mutare a populației umane pe Marte, înainte de autodistrugere.

Miliardarul consideră că în toate procesele industriale și sociale, doar legile fizicii trebuie respectate.

Naratorul vorbește puțin despre perioada copilăriei lui Musk, într-un orfelinat din Africa de sud, unde era mereu bătut de băieții mai mari. Deloc, despre cum a reușit să facă miliardele de dolari.

Walter Isaacson este autorul a două biografii celebre: Steve Job și Leonardo da Vinci.

Adrian Severin despre “Afacerea dronei rusești” / Nu este casus belli

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Presa din Tel Aviv nemulțumită că naționala Israelului n-a bătut România la București
În fața unui public numeros și entuziast, la București, Naționala de fotbal a României a ...