Un festival astrologic pudrat cu aur

Ovidiu Pătrășcanu INEDIT

Pe 8 Octombrie 2023 , va avea loc în București, la Sala Luceafărul (Cinema Pro), începând cu ora 12:00, Astro Anima Fest. Festivalul se vrea cel mai important eveniment astrologic al anului, prin amploare dar și prin renumele conferențiarilor: Camelia Pătrășcanu, Sanda Ionescu, Ion Hristescu (cunoscuți astrologi), precum și Oreste Teodorescu.


Festivalul se adresează tuturor celor dornici de înțelegere a timpurilor pe care le traversăm, iar conferențiarii și-au propus să împărtășescă informații prețioase publicului, dintr-o perspectivă inedită.


Pe lângă conferențiari, pe scenă vor urca Florin Ionescu și Claudia Bacuta pentru o amplă sesiune de sound healing, dar și Rareș Prisăcariu, micuțul câștigător al concursului “Românii au talent”.


Va fi organizată și o conferință de presă cu public și nu în ultimul rând, va fi lansată o prețioasă agendă astrologică pe 2024, atât prin prisma structurii și informațiilor cuprinse cât și prin faptul că tipărirea coperții a fost realizată cu foiță de aur.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Tragica moarte a unui antrenor de dans sportiv / “Nu vreau să mă cert cu Dumnezeu!” – este mesajul fiicei sale
Valentin Illeş, vicepreşedintele FR de Dans Sportiv, a decedat în Ungaria, în urma unui accident ...