Ajutorul financiar de 66 de miliarde de dolari pentru Ucraina, blocat de Senatul american

Marius Ghilezan Uncategorized ACTUALITATE POLITIC Principal

Republicanii din Senat au blocat ajutorul de urgență propus de administrația Biden Ucrainei, în valoare de 66 de miliarde de dolari, sporind riscul ca finanțarea SUA pentru efortul de război al țării să nu se mai dea, relevă un comentariu Bloomberg.

Niciun republican nu a susținut proiectul de lege. Moțiunea a fost respinsă cu 51 la 49 de voturi. Ar fi fost necesare 60 de voturi.

Pachetul financiar – în valoare de 110 miliarde de dolari – nu era doar pentru Ucraina, ci și pentru Israel, Taiwan, precum și pentru întărirea securității frontierelor americane, mai scrie publicația americană.

„Votul de azi îl ajută pe Putin. Dacă Putin cucerește Ucraina, nu se va opri,” a replicat Biden. “Putin va ataca un aliat NATO,” a mai prezis el, iar apoi „vom vedea trupe americane luptându-se cu trupele rusești.”

 
Loading...

One Comment

  1. Logica presedintelui Bideu este imbatabila! „ Dacă Putin cucerește Ucraina, nu se va opri,” a replicat Biden. “Putin va ataca un aliat NATO,” Evident ca daca Putin se opreste / este oprit acum , Ukraina intra pe repede in UIE si in NATO, iar pentru ca luptele vor continua, evident Rusia agreseaza un stat NATO !
    Mosule ia-ti pampersii sipuneti-i pe cap!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Partidele suveraniste cresc în sondaje
USR înregistrează o prăbușire de peste 6 procente, în doar o săptămână, în preferinţele românilor ...