Marea împăcare din Banat / Capra, bradul și vitamina C

Alina Maria Bogdan ACTUALITATE ECONOMIC

Se întâmplă în Timiș. Zeci de căpriţe de pe Domeniile Murani, din zona Pişchia, județul Timiș sunt hrănite, în această perioadă, cu brazii de Crăciun reciclaţi.

„Noi am declanşat o campanie, de mai mulţi ani, de reciclare a brazilor. Astfel avem grijă şi de protejarea mediului. Crengile verzi le dăm celor circa 20 de căpriţe, care trăiesc în acest areal şi cărora le plac acele de brad, care sunt bogate în vitamina C şi pe care le ronţăie cu mare plăcere. Lemnul rămas va fi transformat în aşchii şi va fi folosit pentru foc,” au declarat, pentru Agerpres, reprezentanţii Domeniilor Murani.

Campania de colectare a pomilor de Crăciun se desfăşoară până în 31 ianuarie, iar cei care aleg să depună aici brazii sunt recompensaţi prin premii consistente, respectiv pentru fiecare brad reciclat se permite acces gratuit în centrul de agrement Murani pentru două persoane.

La Domeniile Murani se pot duce şi mai mulţi brazi, adunaţi de la vecini, fiind colectaţi zilnic între orele 09,00 – 18,00, fără a implica vreun cost de depozitare sau preluare.

Centrul de agrement Murani se află la 22 de kilometri de Timişoara, spre zona montană a judeţului.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Ca să câștige primăria Bucureștiului, liberalii ar urca și în “trenul” Rapid
Partidul Național Liberal caută un candidat pentru alegerile pentru Primăria București, iar printre numele vehiculate ...