Nicolae Ciucă: în 2024, nu vor fi introduse taxe și impozite noi

Alina Maria Bogdan ACTUALITATE POLITIC

După prima şedinţă a Biroului Politic Naţional al PNL din acest an, Nicolae Ciucă a anunțat că nu vor fi introduse noi taxe şi impozite, conform angajamentului formaţiunii. Alte discuţii au vizat definitivarea fuziunii cu ALDE, cât şi organizarea Congresului PPE, în luna martie la Bucureşti.

„Am avut astăzi prima şedinţa a Biroului Politic Naţional al PNL din 2024, un an complex, cu multe provocări, în care este esenţial să asigurăm un echilibru între activitatea politică şi cea guvernamentală. În acest an, vom continua proiectele de modernizare a României şi ne vom menţine priorităţile, aşa cum le-am definit în construcţia bugetară. Continuăm investiţiile pentru dezvoltarea ţării şi avem grijă de categoriile vulnerabile. Îmbunătăţim infrastructura de transport, din educaţie şi din sănătate. Şi, aşa cum ne-am angajat, nu introducem noi taxe şi impozite”, a scris Nicolae Ciucă, joi pe Facebook.

Liderul liberalilor a adăugat că au fost discutate, în şedinţa BPN al PNL de joi, şi o serie de aspecte organizatorice, cum ar fi definitivarea fuziunii cu ALDE, precum şi organizarea de către partid a Congresului PPE din luna martie, la Bucureşti.

Camionagii și fermierii. blocați pe centura capitalei / George Simion către jandarmi: „Să vă fie ruşine. E dreptul lor de a protesta”

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Pasajul „Cuib de fluturi” al lui Băluță din Piața Eroii Revoluției
Chiar dacă temperaturile sunt scăzute, muncitorii continuă lucrările în Piața Eroii Revoluției, spune primarul Sectorului ...