De ce vor liberalii comasarea alegerilor locale cu primul tur al prezidențialelor?

Marius Ghilezan ACTUALITATE OPINIE

În perspectiva anului electoral 2024, cu multiple alegeri, liderii PNL fac strategii. După ce social-democrații au respins o candidatură comună la alegerile parlamentare, liberalii se bazează pe zestrea de primari și de președinții de consilii județene, care controlează mai mult de 30% din primăriile mari și 40 % din CJ-uri. Aceștia ar putea fi motorul electoral pentru candidatul partidului, Nicolae Ciucă. Astfel, George Simion ar putea fi detronat de pe poziția a doua, marcată de sondaje, pentru alegerile prezidențiale.

Prim vicepreședintele PSD, Sorin Grindeanu, respinge această propunere, susținând că ar fi ciudat să se facă localele cu prezidențialele. „S-a mai ținut în România ultima dată în 2004 alegerile parlamentare odată cu turul I de la alegerile prezidențiale. Atunci a pierdut domnul Năstase în fața domnului Băsescu. Și turul II a fost liber,” a mai precizat el.

Raluca Turcan: Nicolae Ciucă e un „asset” pentru politică

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Europarlamentarul liberal Daniel Buda: Fermierii trebuie înțeleși și întotdeauna ascultați, indiferent de circumstanțe!
Europarlamentarul liberal Daniel Buda susține că protestul fermierilor este justificat. “Ei sunt adevărați zei.” “Ei ...