Manfred Weber îl laudă pentru Rareș Bogdan: Când interesele României sunt afectate, el ridică mâna și își apără țara

Marius Ghilezan ACTUALITATE POLITIC

Prezent la o conferință de presă alături de Nicolae Ciucă, Manfred Weber, liderul grupului PPE din Parlamentul European, l-a lăudat pe europarlamentarul român Rareș Bogdan pentru că sare în apărarea României, ori de câte ori este nevoie.

„Aș vrea să subliniez că pentru alegerile europarlamentare, PNL are o listă puternică de candidați. Vreau să-l menționez pe Rareș Bogdan, care este și liderul delegației României din Parlamentul European. Când interesele României sunt afectate, el ridică mâna și apără interesele României“, a spus președintele Partidului Popular European.

Peste 1500 de delegați ai partidelor membre ale grupului Partidului Popular European sunt prezenți zilele acestea la București, cu prilejul unui congres.

Manfred Weber este un politician din Germania, membru al Parlamentului European, din anul 2004. Unii îl consideră mai conservator decât majoritatea colegilor săi. În 2019, a fost contracandidatul Ursulei von der Leyen. Deși a venit la București să vorbească despre pericolul extinderii așa-zisului curent extremist, el încearcă să atragă în PPE Partidul Georgiei Meloni „Frații Italiei,” în ciuda criticilor colegilor din conglomeratul politic de dreapte. El se opune Green Deal-ului și aventurilor ecologiste care conduc spre creșterea nejustificată a prețurilor la unele servicii sau produse.

 

Foto: Inquam

Nicolae Ciucă: Diaspora este al doilea mare investitor după Uniunea Europeană

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Marcel Ciolacu: Maia Sandu este cea mai dârză femeie, după mama mea
Şeful Guvernului a participat, marţi seară, la Gala CONAF – ‘Women in Economy’ alături de ...