Nicolae Ciucă, despre relația cu PSD: într-o familie, mai trebuie să lași și de la tine

Alina Maria Bogdan ACTUALITATE POLITIC

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a comentat, duminică, la o întâlnire cu alegătorii, competiţia electorală dintre liberali şi social-democraţi pentru Primăria Slatina şi a spus că „se mai hârjoneşte omul şi în familie”, însă nu au fost depăşite liniile de acceptare şi s-a reuşit asigurarea stabilităţii politice, transmite Agerpres.

Liderul PNL a arătat că liberalii au fost nevoiţi să găsească în 2021 o formulă care să asigure stabilitatea politică „în vremuri atât de complicate” şi a apreciat drept „remarcabil” faptul că timp de trei ani s-a reuşit asigurarea stabilităţii politice.

„Puteam să intrăm într-o criză în evoluţie, cu o instabilitate politică în ţară. Şi pe formula celor trei partide – PNL, PSD, UDMR – s-a realizat prima formulă guvernamentală de un an şi jumătate. Şi v-am spus, am acceptat. În vremuri atât de complicate, este nevoie ca fiecare dintre noi să dăm deoparte, să facem un minim sacrificiu de orgoliu şi personal, şi politic pentru binele ţării. Sigur, chestiunea este în momentul de faţă absolut remarcabilă, că timp de trei ani de zile, două partide, care istoric au avut doar confruntări politice, au reuşit totuşi să asigure guvernarea şi cu toate aceste hârjoneli, care sunt normale în viaţa politică, se mai hârjoneşte omul şi în familie, darmite în politică, deci, cu toate aceste hârjoneli, nu s-au depăşit acele linii de acceptare, de acceptanţă şi am reuşit să asigurăm stabilitatea politică”, a mai spus Nicolae Ciucă.

Nicolae Ciucă a fost prezent duminică în judeţul Olt, unde a participat la manifestări de susţinere a candidaţilor liberali şi la întâlniri cu alegătorii din localităţile Izbiceni, Ianca, Brastavăţu, Deveselu, Osica de Sus şi din municipiul Slatina, conform G4Media.ro

Povața lui Hellvig dată liberalilor: Ocoliți Dealul și Valea!

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Dacă Piedone s-ar retrage, Firea ar recâștiga Primăria Capitalei, relevă datele ultimului sondaj
Un sondaj realizat de compania Epsilon, la comanda PSD, arată că Nicușor Dan, actualul primar ...