Daniel Fenechiu: Nu mă poate convinge nimeni că un alegător PNL ar putea să îl voteze pe Geoană

Alina Maria Bogdan ACTUALITATE POLITIC

Nicolae Ciucă va lua mai mult decât scorul partidului pentru că simpatizanții PNL nu pot vota cu Mircea Geoană, a aprecia Daniel Fenechiu, liderul senatorilor PNL.

„Dacă PNL la alegerile locale ia 27%, scorul lui Ciucă în primul tur va fi peste 27%, pentru că nu poți fi simpatizant PNL și să votezi cu altcineva (…). Nu mă poate nimeni convinge că un elector PNL ar putea să îl voteze pe Geoană. Nu pot crede treaba asta”, a declarat Daniel Fenechiu.

Întrebat de ce crede acest lucru, având în vedere că pare că Mircea Geoană „s-a cam dezlipit de PSD,” Daniel Fenechiu a adăugat: „Nu te poți dezlipi de PSD. Geoană conduce în aceste sondaje pentru că s-a inoculat ideea că PNL-PSD vor avea candidat comun, pentru că PSD a spus că își dorește candidatul lor, și PNL a spus că nu va susține un candidat de la PSD, și atunci Geoană, ca un om care s-a rupt de PSD și a ajuns la NATO așa, ca independent, ca tehnocrat, ar fi candidatul comun și foarte mulți ar intra în jocul acesta. Eh, e o glumă.”

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Primăria Capitalei, ultimatum de la Comisia Europeană pentru București: „niciodată poluarea din București nu a fost la nivelurile din prezent”
Comisia Europeană a impus Bucureștiului elaborarea și adoptarea Planului Integrat de Calitate a Aerului până ...