Nicolae Robu: Fritz e “bun” la parade înainte, la fapte înapoi

Alexandru Bancila ACTUALITATE POLITIC

Candidatul liberal la Primăria Timișoarei, Nicolae Robu,  îl acuză pe Fritz că îi jignește pe timișoreni prin campania mincinoasă pe care a lansat-o și că simulează o luptă cu clanurile, după ce 4 ani de zile nu a făcut nimic:

„Pentru oraș, nimic. A așteptat patru ani să constate că în Timișoara există clanuri, fără să facă absolut nimic. Poliția Locală nu a făcut nimic 4 ani, departamentul juridic a fost în vacanță 4 ani.

Fritz ar trebui să-mi mulțumească, pentru că datorită acțiunilor inițiate de administrația condusă de mine a putut să facă parade cu buldozerul. Probabil, prima și ultima oară când va vedea un astfel de utilaj. Sigur, la parade e cel mai bun, a dovedit-o cu prisosință. Este singurul lucru la care este competent. La parade înainte, la fapte înapoi!

Dominic Fritz nu mă jignește pe mine, ci pe timișorenii pe care îi consideră naivi și pe care crede că îi poate păcăli într-o lună cu acțiuni de circ electoral”, a scris Nicolae Robu.

În aceeași postare, fostul primar al Timișoarei, Nicolae Robu, face și un inventar al nerealizărilor pe care le-a avut Dominic Fritz:

„Eu sunt liniștit, nu are el consultanți care să acopere într-o lună de spectacole electorale, neplăcerile pe care le-a creat în patru ani oamenilor și orașului.

Comandat de PNL Filiala Timiș (Alianța PSD-PNL)

CMF: 21240015

PNL va câștiga alegerile locale în zona Dobrogei, conform sondajelor de opinie

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Daniel Tudorache îl acuză public pe George Tuță de trafic de influență: Când lucra la SRI, a venit la mine în birou să-mi ceară un contract
Candidatul Daniel Tudorache, susținut de România Puternică, noul partid al antreprenorilor tineri din sectorul 1, ...