SOCIOPOL: Cătălin Axinte (candidat AUR la Primăria Suceava) se luptă bară la bară cu Vasile Rîmbu (PSD)

Alina Maria Bogdan ACTUALITATE POLITIC

Cel mai recent sondaj Sociopol realizat la nivelul municipiului Suceava indică o competiție strînsă între Vasile Rîmbu, PSD (27%) și Cătălin Axinte, AUR (25%).

Alte scoruri semnificative sunt obținute de Lucian Harșoschi, PNL (20%) și de Marian Andronache, Alianța Dreapta Unită USR PMP FD (12%).

Sondajul a fost realizat în perioada 27 mai – 3 iunie 2024, pe un eșantion reprezentativ la nivelul populației adulte neinstituționalizate din municipiul Suceava. Volumul eșantionului a fost de 1,004 cazuri. Marja de eroare asociată acestuia, la un nivel de probabilitate de 95%, este de +/- 3.2%. Metoda culegerii datelor: CATI (interviuri telefonice asistate pe calculator), scrie Mirel Palada pe pagina sa de facebook.

Cătălin Axinte este preot al Bisericii ”Sfântul Mina” din cartierul Obcini (Suceava). S-a decis să candideze la funcția de primar al Sucevei din partea AUR, în momentul în care a văzut că AUR este catalogat de Gheorghe Flutur ca fiind partid extremist.

Într-o emisiune la Radio Top, întrebat care a fost momentul în care a hotărît să se alăture AUR, Cătălin Axinte a declarat: ”Am văzut acea manifestație făcută de George Simion la Suceava și am văzut că domnul Flutur l-a catalogat extremist, și atunci s-a produs ceva în ființa mea, un declic, și am zis: <Stop! Și eu am aceleași principii>. Îl admiram pe George Simion de prin 2012, de cînd făcea acele manifestări cu Basarabia e România și îl știam, ne salutam. Și eu cred în extremismul ăsta la care se face referire. Îl iubesc pe Ștefan, îi iubesc pe Grigore Vieru, pe Mihai Eminescu și toate aceste valori și principii, acei patru piloni care stau la baza fenomenului AUR. Și am zis: cred că e timpul să fac pasul acesta,” potrivit Radio Top.

PNL a respins creșterea TVA, ținând inflația sub control

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Radu Oprea (PSD): PSD va introduce în România salariul minim european
O teză care s-a vehiculat cu instistență timp de ani de zile este aceea că ...