Vicepremierul maghiar, care ne îndeamnă să citim Declaraţia de la Alba Iulia, transporta reni spânzuraţi cu elicopterul

Alina Maria Bogdan INTERNATIONAL POLITIC

Vicepremierul Ungariei, Semjén Zsolt, a anunțat vineri că nu mai vrea ca ambasadorul țării sale la București să fie chemat la recepția anuală de Ziua națională a României. ”Eu un singur lucru cer de la prietenii noştri români la 1 decembrie 2018 şi nu vreau să mă complic şi să amestec, dar nu vreau ca domnul ambasador Zakonyi să fie iar chemat la Ministerul Afacerilor Externe”, a spus Semjén Zsolt la Băile Tuşnad, potrivit Agerpres.

Semjén Zsolt este considerat adevărata mână dreaptă a lui Viktor Orban. El este vice prim ministru fără portofoliu.

Obişnuieşte ca în fiecare an să meargă la vânătoare de reni în Suedia. Magyar Nemzet a publicat recent un şir de documente şi de fotografii din expediţiile numărului 2 în guvernul de la Budapesta. Ultima dată a fost cu un şef din Ministerul Agriculturii. Au vântat reni şi cocoşi de munte. Pentru a transporta prada către cabană, cei doi au închiriat un elicopter.

Multe comentarii a stârnit fotografia prin care se vedea cum căra elicopterul un ren legat de gât.

Aventurile vicepremierului maghiar constă în jur de 4-5 milioane de forinţi la care se adaugă cheltuieli neobişnuite. În jur de 12.000 de Euro.

Potrivit documentelor puse la dispoziție de către organizatorii expedițiilor ziarului Magyar Nemzet, acesta obișnuieste să meargă aproximativ o dată pe an, începand din 2012, în Suedia, unde vânează în special elani, reni și cocoși de munte.

El a fost, de asemenea, însoțit, de exemplu, de un fost șef de departament al Ministerului Agriculturii, care, precum vicepremierul, a împușcat mai multe animale. În plus, drumurile au fost realizate cu precauții speciale, potrivit organizatorilor.

Acest eveniment cerea măsuri speciale de precauție, cum ar fi închirierea un hotel cu o capacitate de 40 de persoane pentru a fi siguri că nu se întalnesc cu cineva, în special cetățeni maghiari. S-a dovedit că politicianul nu a mers pe jos prea mult, așa că uneori a trebuit să-i aranjeze să călătorească călare.

Aceste excursii costă 4-5 milioane de forinți fiecare, la care se adaugă alte cheltuieli cu anumite cerințe speciale. El este invitat de liderul partidului creştin-democrat din Suedia.

Semjén Zsolt mai este preşedintele Asociaţiei Vănătorilor din Ungaria.

Loading...

One Comment

  1. Un tembel sinistru!
    Asa ar merita si el!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Decizia lui Trump de a impune taxa vamală pentru maşini creşte tensiunea industriaşilor lumii
Canada, Uniunea Europeană, Japonia, Mexic și Coreea de Sud se vor întâlni la Geneva săptămâna ...