Elefantul a ieșit din ședința CEx al PSD, mieunând

Valentin Borcea OPINIE Principal

Miză uriașă trâmbițată de propagandă împotriva lui Liviu Dragnea a avut rolul de a ocupa întrega agendă media. Ce partid din lume n-ar dorit să fie pe toate posturile? Good, bad to be in first page, zice o vorbă americănească. În ședința Comitetului Executiv (CEx) Liviu Dragnea le-a spus încă de la început liderilor veniți din toate zările că vrea ca după reuniune partidul să fie unit. Tabăra anti-Dragnea se baza pe 13 organizații. Insuficient. Gabriela Firea și-a prezentat proiectele, Olguța Vasilescu a vorbit despre relațiile interministeriale, Rovana Plumb, despre unitatea din partid.

În CEx nu s-a discutat despre demisia președintelui Liviu Dragnea. Liderii din Transilvania s-au făcut zid în jurul liderului.

Încă de la început Liviu Dragnea a anunțat că nimeni nu va fi pedepsit pentru ieșirile din ultimele două săptămâni. Viorica Dăncilă a spus că va continua cu echipa propusă în guvern.

Participanții au fost obligați să-și lase telefoanele la intrare în sala de ședință de la Parlament.

Marian Oprișan, membru fondator al PSD, a declarat că deși nu moare de dragului lui Dragnea, scrisoarea publică a celor care n-au vorbit niciodată în CEx a reprezentat cel mai grav atac din istoria PSD, orchestrat din interior.

Civilii din PSD au criticat ieșirile publice ale acelor colegi care au contestat liderul și au încercat un puci, chiar atunci când coaliția de guvernare e pe drumul trecerii legilor justiției și a celor ale siguranței naționale.

Multă lume, cu ceva neuroni în scăfârlie, s-au întrebat de ce acum au sărit băieții și fetele să facă disidență? Exact când se termină un proces de reformă a statului și retragerea instituțiilor în carapacele lor constituțională.

Puciul anunțat s-a dovedit un fâs. Un spray de propagandă. Iar s-au înfrânt băieții.

Elefantul, intrat leu în ședința CEx, a ieșit mieunând.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
MACRON: Afară din Schengen cu țările care nu vor migranți
Emmanuel Macron dorește ca toate țările, care nu vor să fie solidare cu tot blocul comunitar ...