Ministrul delegat pentru afaceri europene, Victor Negrescu, a demisionat din guvernul Dăncilă

Mihai Popescu POLITIC Principal

Ministrul delegat pentru afaceri europene, Victor Negrescu, a demisionat din guvernul Dăncilă, cu doar şase săptămâni, înainte de preluarea Preşedinţiei Consiliului European de către România. Se pare că motivul demisiei a fost reprezentat de lipsa de implicare a miniştrilor în acest proces extrem de amplu.

Eugen Teodorovici, ministrul Finanțelor, a confirmat informația, deși recunoaște că a aflat din mass-media de această decizie a lui Victor Negrescu. „A fost o discuție legată de ultimele măsuri pentru ca noi să fim gata pentru președinția de anul viitor. Din păcate, domnul Negrescu a luat discuția personal și, din păcate, nu suntem o echipă. Au mai fost discuții, nu e prima oară când le avem. E normal să fie discuții și trebuie să facem dovada că putem să arătăm că vom îndeplini cu succes acest mandat. Nu a spus direct că pleacă și după aceea am citit și eu că și-a dat demisia. Mă surprinde”, a declarat Teodorovici la Antena 3.

Ministrul Victor Negrescu s-a remarcat ca fiind unul din cei mai serioşi şi activi miniştri reuşind printre altele preluarea Preşedinţiei Strategiei UE pentru Regiunea Dunării sau lansarea Trio-ului Franţa-Germania-României la nivelul miniştrilor de afaceri europene.

De altfel oficialii europeni şi mai mulţi lideri de partide politice din România au subliniat nivelul ridicat de pregătire din punct de vedere tehnic a Preşedinţiei României la Consiliul UE lăudând performanţele ministrului.

Până la publicarea acestei ştiri, Victor Negrescu nu a putut fi contactat, iar ministerul nu a avut încă o reacţie oficială pe acest subiect.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Iohannis, despre ultima sută de ani a românilor: “Pendulăm între ceva ars şi o prăjitură foarte bună”
Aflat la Paris, preşedintele Klaus Iohannis a vorbit despre evoluţia României din ultima sută de ...