Dăncilă anunţă că-l va demite pe şeful CNAIR dacă la sfârşitul anului nu finalizează 100 de km de autostradă

Alina Maria Bogdan ECONOMIC Principal

Aflată la Bruxelles, Viorica Dăncilă l-a ameninţat pe Narcis Neaga, directorul C.N.A.I.R. că dacă nu dă în folosinţă cei 100 km de autostradă promişi până la 31 decembrie 2018 va fi demis.


Într-o emisiune la Antena3 inregistrată la Bruxelles, prim-ministrul a spus ca „anul acesta trebuie să terminăm 100 de kilometri de autostradă. Pe 31 decembrie, trebuie să vină şeful CNAIR să spună că îi avem”.

Întrebată de către reporter ce se va întâmpla dacă directorul C.N.A.I.R. va anunţa că nu sunt gata cei 100 de kilometri de autostradă, aşa cum i-a promis în august, primul ministru a replicat sec: „Dacă zice că nu îi avem, pleacă acasă!”.

Cu acelaşi prilej, premierul a anuntat că în luna ianuarie va fi desemnat constructorul autostrăzii Comarnic – Braşov şi că exista 18 oferte de parterneriat public – privat pentru acest tronson.

Directorul C.N.A.I.R. este Narcis Neaga, pus în martie director interimar după ce procurorii au închis dosarul penal în legătură cu un contract privind construcţia tronsonului de autostradă Sibiu-Orăştie.

El a mai fost director general al CNADNR în perioada 2012-2015.
Narcis Neaga a fost demis de la conducerea CNAIR în decembrie 2015, ca urmare a unei inspecții a Corpului de control al Ministerului Transporturilor cu privire la unele nereguli depistate în construcția autostrăzii Sibiu-Orăștie.

El a fost cercetat de procurorii DNA pentru abuz în serviciu în legătură cu un contract privind autostrada Sibiu – Orăștie, autostradă ce a fost închisă traficului după apariția unor denivelări și fisuri ca urmare a lucrărilor efectuate defectuos.

Pe hârtie ies doar vreo 50 de km

În acest an s-au mai deschis 29 de kilometri de autostradă între Sebeș și Turda (loturile 3 și 4 din A10), precum și alți 9 kilometri pe A3 între Gilău și Nădășelu (terminați de anul trecut dar inutilizabili până la realizarea podului de peste Șomeșul Mic). Urmează să se dea în folosinţă nodul rutier de la Iernut şi legarea municipiului București de autostrada A3.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Europarlamentarul socialist bulgar Serghei Stanişev se bate şi pentru România să intre în Schengen
Parlamentul European va supune la vot săptămâna viitoare o nouă rezoluţie în care solicită admiterea ...