Rolls-Royce Cullinan SUV, taxi de lux într-o stațiune de schi franceză

Valentin Borcea ECONOMIC Principal SOCIAL

Un Rolls-Royce Cullinan, primul SUV din istoria prestigioasei companii britanice, va fi folosit ca taxi de lux în stațiunea Courchevel 1850 din Franța. Mașina îi va duce pe turiștii cazați la Hôtel Les Airelles la pistele de schi și înapoi. Acesta este unul dintre cele mai prestigioase hoteluri din Alpi, iar o cameră poate ajunge și la 9000 de dolari pe noapte.

Rolls-Royce Cullinan, cel mai scump SUV din lume

Turiștii care își permit aceste prețuri se așteaptă la un lux desăvârșit în orice condiții, iar Cullinan oferă exact asta. În plus, prin această mișcare de marketing, Rolls-Royce este convinsă că o să-și găsească și ceva clienți pentru primul lor SUV, care costă peste 300.000 de dolari. Firma britanică a construit și un showroom special în Courchevel 1850, astfel încât potențialii vânzători să-și poată configura pe loc mașina.

Cullinan duce luxul tipic Rolls-Royce și în off-road

„Cunoscătorii luxului adevărat vin la Courchevel 1850 în căutarea de experiențe memorabile. Rolls-Royce înțelege că acestea sunt principiile luxului adevărat și se oferă să îmbogățească viața clienților săi” a spus Torsten Müller-Ötvös, directorul-general Rolls-Royce despre transformarea lui Cullinan într-un schi-taxi.

De asemenea, compania a mai spus că „succesul Casei Rolls-Royce este construit pe o înțelegere profundă a modului de viață al clienților săi. De asemenea, marca este de părere că trebuie să mențină o prezență discretă în cele mai luxoase enclave ale lumii, astfel încât actualii proprietari sau cei care vor să afle mai multe despre brand nu sunt niciodată departe de avantajele unui Rolls-Royce”

Acest program inedit al firmei britanice va începe pe 18 februarie și se va încheia pe 10 martie.

Cullinan, printre bijuteriile Coroanei Britanice

Rolls-Royce Cullinan a fost dezvăluit pentru prima oară în mai 2018. Este primul SUV și primul vehicul 4×4 produs vreodată de compania britanică. Numele vine de la cel mai mare diamant de înaltă calitate descoperit vreodată. Acea piatră prețisoară a fost găsită în Africa de Sud în 1905 și avea 3106 carate. Nestamata brută a fost spartă iar două dintre fragmente, Cullinan I și Cullinan II, sunt parte a bijuteriilor Coroanei Britance. Primul este inclus în sceptrul suveranului iar al doilea este parte a Coroanei Imperiale de Stat.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Tinerii bobului de aur românesc
Echipajul de bob patru persoane al României a produs surpriza şi a câştigat medalia de ...