Descoperirea URIAŞĂ a avocaţilor lui DRAGNEA care desfiinţează condamnarea la 3 ANI şi şase luni

Alina Maria Bogdan INVESTIGAȚII POLITIC Principal

O descoperire uriaşă făcută de avocaţii din dosarul preşedintelui PSD Liviu Dragnea a provocat panică în Sistem, căci planul care prevede o execuţie rapidă a liderului social-democrat, pana in vara acestui an, ar putea fi serios afectat, scrie luju.ro.

CONDAMNAREA lui DRAGNEA a fost dictată de un complet ILEGAL

Avocaţii lui Liviu Dragnea, Flavia Teodosiu, Marian Nazat şi Adrian Toni Neacşu au reuşit să demonstreze că sentinţa de condamnare dispusă la fond, prin care Liviu Dragnea a primit 3 ani şi şase luni închisoare cu executare pentru instigare la abuz în serviciu, este nulă.

 

 

 

 

El a fost condamnat într-un dosar de corupţie, pe baza faptelor prevăzute de respectiva lege. Numai că legea prevede judecarea învinuiţilor de către complete specializate. Iar Înalta Curte de Casaţie şi de Justiţie, cea în care instanţa de 3 judecători a dat sentinţa de condamnare ÎN FOND, nu are o secţie specializată, doar tribunalele şi curţile de apel.

Preşedintele completului de 5 aşteaptă FIRUL ROŞU?

Interesantă a fost reacţia preşedintei completului de 5 judecători, Lucia Tatiana Rog, spun cei din sala de judecată, când avocaţii pledanţi doreau să justifice motivul cererii de anulare a sentinţei, nu a avut chef să asculte, cerând punerea documentaţiei la dosar.

Refuzul Completului de 5 judecători format din Lucia Tatiana Rog, Simona Encean, Alexandra Iuliana Rus, Luciana Mera şi Rodica Aida Popa de a analiza, asculta in detaliu excepţiile şi problemele invocate de avocaţi în legătură cu nelegala condamnare dispusă la fond în acest dosar, pot fi puse în legătură cu o serie de informaţii care circulă în mediile judiciare. Şi anume că la Înalta Curte s-ar fi dat dispoziţie ca nicio excepţie privind nelegala compunere a completelor de 3 judecători – fie că vorbim despre lipsa completelor specializate, fie că discutăm despre modul de compunere – să nu fie admisă, ori să nu fie trimisă la Curtea Constituţională, comentează Luju.ro

 

 

Loading...

One Comment

  1. La multi ani barosane!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Importuri de miliarde de euro. Vezi cine aduce de afară cele mai multe alimente
România a importat în 2018 produse agroalimentare în valoare de peste 7,5 miliarde de euro, ...