Comandantul Parisului: Avem liber să tragem în Vestele Galbene!

Valentin Borcea ACTUALITATE INTERNATIONAL

Generalul Bruno Leray, comandantul militar al Parisului, a avertizat extrem de duri Vestele Galbene. „Dacă viețile soldaților sau ale civililor vor fi puse în pericol, militarii au voie să tragă” a transmis ofițerul. Mii de soldați care participă la Operațiunea Santinela, declanșată după atacurile teroriste de la Paris din ianuarie 2015, vor fi desfășurați în acest weekend în fața a numeroase clădiri oficiale din capitala franceză.

Citește și: Macron, DISTRUS în Financial Times: „Se îndreaptă spre despotism”

„Ordinele vor fi suficient de clare, astfel încât soldații nu trebuie să se teamă” a dat asigurări generalul Bruno Leray într-un interviu. Totuși, mulți din rândul armatei se tem că soldații nu sunt antrenați să se ocupe de probleme de ordine publică. În plus, unul dintre militari a spus în public că echipamentul lor nu este adecvat.

Citeşte şi: EXCLUSIV NEWSTANDARD | Polonia: Am susținut activ Președinția română a UE

Mâine va fi a 19-a sâmbătă consecutivă de proteste ale Vestelor Galbene. Săptămâna trecută, au fost din nou violențe în Paris. Demonstranții au distrus sedii de bănci, magazinele unor firme premium și alte simboluri „capitaliste”. Drept urmare, municipalitatea a interzis accesul protestatarilor pe Champs Elysee, principalul bulevard al orașului și locul unde au avut cele mai multe ciocniri și distrugeri.

Mișcarea „Vestele Galbene” a început ca una împotriva creșterii prețului la carburanți și a scăderii nivelului de trai. Dar acum este una anti-sistem și împotriva privilegiilor.

 

 

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Pompeo: Trump ar fi fost trimis de Dumnezeu să salveze Israelul
Secretarul de Stat al SUA, Mike Pompeo, a dat de înțeles că președinția lui Donald ...