Semnătură cu semnătură, George Simion se apropie de alegerile europene

Cosmin Ţintă ACTUALITATE POLITIC

Ar mai fi de strâns vreo nouă mii de semnături până miercuri. Nu mai e timp de stat pe gânduri, a sosit momentul să arunce în joc „mita electorală”: struguri și mere din Basarabia… „Cum nu avem mici și bere cu care să mituim alegătorii, am hotărât să aducem de peste Prut fructe crescute din pământ românesc. Pe termen mediu și lung, în România trebuie să aducem pe piață cât mai multe alimente proaspete din Basarabia, rezultate ale agriculturii naturale, fără chimicale. Voi întreprinde toate demersurile pentru certificarea bio europeană a legumelor și fructelor din stânga Prutului”, spune neobositul luptător pentru Unire George Simion, candidat independent la alegerile europene din 23 mai.

De ce a renunțat și la acoperișul de deasupra capului

Fără „spate”, dar cu pieptul în față și fruntea sus, George își vindea în urmă cu câteva săptămâni apartamentul din București ca să aibă bani de campanie. Are alături câteva sute de tineri voluntari de dincolo și de dincoace de Prut și un slogan care le e crez de nezdruncinat tuturor: „România MARE în Europa”!

„Au semnat pentru candidatura mea ieșeni, buzoieni, gălățeni, botoșăneni, timișoreni, arădeni, bistrițeni,  suceveni, frații mei, basarabeni, au semnat români plecați peste hotare, mulți, iar ce am auzit cel mai des de la aceștia a fost că semnează pentru că știu că am șansa de a aduce în discuție la Bruxelles și Strasbourg teme importante pentru România. Un independent nu dă socoteală găștilor politice, el acționează în baza unei expertize și a propriei conștiințe, nu a ordinelor de partid. Un independent ia pulsul societății mai ușor, nu are ca scop obținerea puterii și a privilegiilor, așa cum au partidele. Partidele primesc 100 de milioane de la bugetul de stat, eu mă bazez numai pe resursa extraordinară pe care o reprezintă românii”, spune George Simion.

De 100 000 de semnături are nevoie. Peste 91 000 le strânsese deja până luni la prânz. Mediatizarea pe canalele mari de media a lipsit cu desăvârșire, așa cum lipsește din agenda europeană, și la alegerile astea, criminala rupere de țară făcută de Hitler și Stalin. Dar mai sunt vreo 36 de ore în care suta de mii poate fi depășită. Așa că fiecare listă cu zece semnături care ajunge la „centru” mai stârnește o sclipire de încredere în ochii celor din echipă.

Ce vrea George? Unirea Basarabiei cu România, protejarea drepturilor românilor din comunitățile istorice, sprijinirea românilor din județele Harghita și Covasna, valorificarea potențialului diasporei și contracararea sistemului mafiot din România și Republica Moldova, vinovat de jaful antinational din ultimele decenii. Lista cu suta de mii de semnături trebuie depusă miercuri dimineață.

Loading...

4 Comments

 1. Marian Bogdan Teșileanu

  Acest om nu va rezolva nimic pentru nimeni niciodată. Toată platforma lui politică se bazează pe emoțiile inocente ale bătrînilor basarabeni refugiați în România și pe dorința de unire a barabenilor din Republica Moldova. Toate acestea au fost canalizate doar pentru a se face cunoscut și a merge să doarmă la Bruxelle! Sînt unul din martorii care au văzut cu ochii lor cum a deturnat mitingul din Piața Victoriei transmițînd în Basarabia exact ceea ce dezinformau antiunioniștii:jandarmul român bate populația. A fost bine pregătit, cu grup de sprijin care s-a izolat de masa celor cîteva mii de manifestanți și cu agenți răspîndaci de zvonuri și de imagini pe forumuri care au fost preluate și de televiziuni. Nu a fost agresat de nimeni, a fugit dintr-odată cu grupul lui pe altă stradă care nu era pe traseul aprobat și s-a aruncat în scuturile jandarmilor unde răspîndacii l-au filmat. Un asemeneaom nu trebuie să ne reprezinte!

 2. CIne te plăteşte pe tine Mariane? Cumva vei fi fiind şi tu unul din răspîndacii antiuniuonişti stipendiaţi de Kremlin? Stai linişti în banca ta răspîndacule, nu au bătut pe nimeni din stînga Prutului jandarmii români, pe nici un român basarabean venit din Chişinău şi din Basarabia la Bucureşti. Aceşti români au străbătut pe jos pe arşiţa de foc a verii tot parcursul ca să stea de vorbă cu „preşedintele tuturor românilor”, dar plăvanul a tulit-o la Sibiu sau prin cine ştie ce locaţii
  exotice la „odihnă”, că doar atîta ştie: odihnă, avion prezidenţial, prima doamnă (Iohannis, se înţelege!), cheltuieli faraonice de protocol şi cam atît.

 3. Marian Bogdan Teșileanu

  Marian Bogdan Tesileanu Înainte de a mă jigni gratuit ar trebui să știți că am fost acolo, în Piața Victoriei și am văzut felul în care și-a jucat piesa acest George. Vreți s-o mai spun odată? O mai spun. A fost permanent înconjurat de un grup dubios de sprijin și a avut o rețea de adolescenți, băieți și fete, cu profund accent rusesc care au acționat la comandă în momentele cheie ale mitingului. Ei străbăteau în fugă mulțimea care nu putea vedea și auzi tot ce se întîmplă lîngă Simion și spuneau de fiecare dată, toți, aceeași frază pentru a induce în mintea tuturor ce vrea ”liderul” în subsidiar să se înțeleagă. În momentul apropierii de țarcul din piață care putea cuprinde lejer toți manifestanții, Simion și grupul de sprijin au început să urle că nu vor să intre în perimetrul delimitat pentru că acesta e pregăti spre a fi bătuți de jandarmi. Jandarmii și poliția care supravegheau perimetrul nu au făcut nici-un gest, n-au scos nici-un cuvînt, nu s-au atins de nimeni. Simion, grupul de sprijin și copiii-răspîndaci au fugit urlînd fără nici-un motiv către altă stradă ce nu se afla pe traseul aprobat unde s-au aruncat în scuturile unor jandarmi veniți acolo pregătiți, poate, pentru acest scenariu sau pur și simplu aduși pentru intervenții neprevăzute. Simion s-a ”arestat” astfel, ”demonstrînd” ceea ce se propagase insidios în Basarabia chiar (!) în ultimile săptămîni:legenda unui un anume comportament al autorității românești în interbelic. Astfel, ”liderul” tău, acest Simion, a îndeplinit ceea ce vrea Moscova:o descurajare a basarabenilor ce veniseră în mod cinstit la București pentru a manifesta pentru unire și o dezamăgire a celor din Basarabia pentru o astfel de primire de către frații lor din România! Acest lucru a fost observat și comentat seara la B1TV și de către d-l Cristian Diaconescu, om politic de mare anvergură, cu o mare experiență în relațiile externe și războaie psihologice. La o discuție cu cîțiva basarabeni, la întoarcere, în Piața Universității, aceștia și-au exprimat profunda nemulțumire și indignare că acest individ reușește să-i ducă de nas așa de ieftin. Una peste alta, ca să închei, Simion îl copiază binișor pe V.C. Tudor care, prin sloganuri și apariții patriotarde, a reușit să se strecoare în Parlamentul României și cel European, făcînd jocul prin ricoșeu bine studiat și pregătit anumitor servicii și unui anumit partid care ne tot duce de rîpă de vreo 30 de ani. Simion, tot prin ricoșeu și prin glisarea overtonistă a informațiilor, face politica unor anumite forțe ce stăpînesc într-un fel sau altul acest colț de lume de la căderea Porții Otomane. Poftim, luați și rumegați!

  1. Marian Bogdan Teșileanu

   JUDEX, Ceea ce spui tu nu are nici-o legătură cu ceea ce am afirmat eu. Era vorba de manipularea făcută de Simion, nu de Președintele țării. Tu, da! S-ar putea să fii plătit dacă pentru orice subiect discutat sari cu jigniri grosolane la adresa d-lui Johannis…

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Trei europarlamentari români s-au opus drepturilor firmelor de transport din Europa de est a fi egale cu cele din vest
În Parlamentul European există trei Rapoarte care modifică Regulamentul pentru transport internaţional. Din păcate, aceste ...