În miez de noaptea, LIVIU DRAGNEA aduce veşti proaste “TRUBADURILOR” lui Iohannis

Marius Ghilezan ACTUALITATE POLITIC Uncategorized

În Ajun de Paşte catolic, Liviu DRAGNEA aduce “trubadurilor lui IOHANNIS” veşti proaste, asta după ce la Iaşi a interpus la Iaşi huiduielilor fanfara, pentru ca zgomotul să nu fie asurzitor.

„Iohannis și ai lui sunt din ce în ce mai nervoși. Văd că românilor începe să le meargă bine. Este singura explicație pentru modul în care acționează sistematic, mânați de ură împotriva propriului popor, pentru a bloca măsurile care aduc bunăstare”, aşa a început mesajul de dinaintea Floriilor şi a Paştelui catolic.

“Ei au închis spitale, noi le-am redeschis, am făcut investiții și facem în continuare. Numai în acest an avem 16 miliarde de lei în plus pentru sănătate față de ce a avut Cioloș. Noi am mărit salariile medicilor și tot noi vom construi și autostrăzile, cu toate piedicile pe care ni le pun” – a precizat liderul PSD.

Dragnea: Ei slujesc pe alţii…

Într-un mesaj lung, Dragnea punctează motivele supărării iohannisiştilor:

  • fermierii îşi primesc subvenţiile la timp;
  • suntem pe primul loc în Europa la producţia de porumb şi floarea soarelui;
  • când erau ei la guvernare, Franţa era pe primul loc, fermierilor români le-au întârziat cu nouă luni banii pentru subvenţii;

“Îți pui întrebarea legitimă: pentru cine acționează aceşti oameni, ce interese au? Eu nu cred că urmăresc interesele României, pentru că nu poți să urmărești binele românilor când acționezi împotriva lor. Ei promovează violența, ura și veninul și își doresc să fie țara dezbinată!” – se mai spune în mesaj.

Aceasta este diferența fundamentală dintre noi și ceilalți. Noi suntem pentru o Românie stabilă, pentru o Românie sănătoasă, pentru o Românie bogată, care să devină din ce în ce mai puternică. Ei vor o Românie la cheremul altora, noi credem că România merită mai mult!” este mesajul lui Liviu Dragnea.

 

 

 

 

 

 

 

 

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also
Iohannis s-a distribuit pe sine într-un CABARET POLITIC
PSD a avut şedinţă de Cex săptămâna trecută. I-a retras sprijinul politic lui Tudorel Toader. ...