FAKE-NEWS în Washington Post despre legile justiţiei din România

Marius Ghilezan ACTUALITATE INVESTIGAȚII OPINIE POLITIC

“DIRECTORUL de campanie a lui Trump a ţinut un discurs plătit în România, fapt care a determinat preocupări legate de etică”, titrează ediţia de azi a Washington Post, o investigaţie a corespondentei de la Bucureşti Ioana Burtea. Jurnalista este câştigătoare a unui premiu Balkan Fellowship for Journalistic Excellence, sponsorizat de Erste Bank şi de Fundaţia pentru o Societate Deschisă a lui George Soros.  Dar de la o investigaţie care nu vine cu probe în susţinerea tezei că BRAD PARSCALE ar fi primit vreun ban din România nu se deduce decât că materialul este unul de propagandă al sistemului de la Bucureşti.

„Analiștii au afirmat că vizita lui Parscale în România nu a încălcat nici o lege, de vreme ce nu face lobby în Statele Unite în numele clienților străini fără a se înregistra. Însă experții în etică au declarat că orice strângere de mână cu bani între cetățenii străini și oficialii campaniei creează potenţiale riscuri,” notează publicaţia citată.

Parscale: fake-news

Citând mai mulţi promotori ai eticii, investigaţia pune un accent sporit pe teama că la alegerile viitoare din SUA vor exista fonduri străine, ceea ce nu e etic.

În articol are şi Parscale drept la cuvânt. El a precizat că a beneficiat de o oportunitate de a discuta şi cu alţi specialişti din domeniu, în pauza scurtă pe care o avea. A acuzat jurnaliştii de răspândirea de fake-news-uri doar cu scopul de a-l ataca pe preşedintele DONALD TRUMP.

Parscale nu a răspuns la întrebarea jurnalistei DOR despre câţi bani a câştigat în România, în călătoria sponsorizată de omul de afaceri român Adrian Thiess.

Parscale este listat pe Worldwide Speakers Group, o agenţie din Alexandria. Site-ul său web anunţă că taxa pentru un speech este de la 15,000$, la $ 25,000, pentru promovarea viziunii sale de insider al campaniei digitale din 2016 a lui Trump, mai aminteşte jurnalista.

Citeşte şi: Gîrbovan: Prin #Referendum, preşedintele IOHANNIS reia practicile COMUNISTE

Din anul 2016, Parscale a ţinut discursuri și la conferințe în Portugalia, Monaco și Croația. Purtătorul de cuvânt al campaniei lui Trump, Kayleigh McEnany, a subliniat că Parscale călătorea „în calitate de cetățean privat.”

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Papa Francisc, acuzat de erezie! Tensiunile mocnesc în sânul Bisericii Catolice
Papa Francisc este un eretic care va trebui îndepărtat din fruntea Bisericii Catolice dacă nu ...