Toate comunele din ROMÂNIA vor fi dotate cu salvări

Andrei Marcu ACTUALITATE SOCIAL

Fiecare dintre cele 2.861 de comune din România vor fi dotate cu ambulanţe, de care se vor ocupa medicii de familie. Aceştia vor primi un GRANT de 200.000 de euro, nerambursabili de la stat, pe patru ani, pentru achiziţia unei ambulanţei şi costul carburantului,  a anunţat recent LIVIU DRAGNEA, care a spus că lucrează cu specialişti la acest program naţional, vital pentru satele româneşti.

Banii vor fi decontaţi de Casa de Sănătate.

Recent, Raed Arafat a anunţat că s-au achiziţionat pentru ISU 120 de ambulanţe noi de tip B 4×2, şi alte alte 120 de ambulante de tip B 4×4.

Citeşte şi: Juncker: Naționaliștii sunt proști, își iubesc propriile țări!

Încă din decembrie 2016, Liviu Dragnea susţinea nevoia de ambulanţe la sate. Raed Arafat susţinea atunci că măsura de achiziţie şi de întreţinere ar fi prea împovărătoare pentru serviciul pe care-l conduce.

Sarcina coordonării şi gestionării lor va fi încredinţată medicilor de familie. Aceştia au spus de mai multe ori că centrele de permanenţă regionale sunt inutile, pentru că bolile grave se tratează doar în marile spitale. Astfel, sunt necesare intervenţii rapide şi transportul pacienţilor în clinicile capitalelor de judeţ sau în spitalele municipale sau orăşeneşti.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Ce zicea Klaus Iohannis în 2009: Referendumul mi s-a părut inutil
În 2009, președintele de atunci, Traian Băsescu, lansa un referendum în aceeași zi cu alegerile ...