Marian OPRIŞAN îi dă pe liberali pe mâna Parchetului

Alina Maria Bogdan ACTUALITATE POLITIC

Președintele Consiliului Județean Vrancea, vicepreședintele PSD Marian Oprișan, a sesizat vineri Inspectoratul Județean de Poliție Vrancea și Parchetului pe de pe lângă Tribunalul Vrancea pentru identificarea „în regim de urgență” a autorilor filmulețului distribuit de PNL în mediul online și care se induce ideea că Oprișan le-a sugerat unor elevi cum să voteze la europarlamentare.„Astăzi, 24 mai 2019, am sesizat Inspectoratului Județean de Poliție Vrancea și Parchetului pe de pe lângă Tribunalul Vrancea pentru identificarea în regim de urgență a instigatorilor și autorilor care au realizat un filmuleț pe care cei de la Partidul Național Liberal l-au propagat în mediul online și care s-ar induce ideea că aș fi participat la o întâlnire cu elevi de liceu, în cadrul evenimentului “Liniște, la Balada se citește!” organizat în perioada 21-23 mai de Consiliului Județean Vrancea, și le-aș fi sugerat cum să voteze la alegerile din 26 mai 2019.

De asemenea, solicit organelor competente, în regim de urgență, ca domnul Sandu Mihai și președintele Partidului Național Liberal Filiala Vrancea, domnul Cătălin Toma, să fie audiați sub aspectul săvârșirii acțiunii de fals în declarații și producerea de probe mincinoase în scopul creării aparenței unei infracțiuni pe care aș fi săvărșit-o.

Solicit public Poliției Române și Parchetului să trateze cu maximă seriozitate înregistrările realizate și furnizate pe pagina de facebook PNL Vrancea, de către numiții Sandu Mihai și Cătălin Toma și pe cale de consecință, tragerea la răspundere conform Legii Penale.

Consiliul Județean Vrancea este o instituție publică, de interes județean, care nu își poate suspenda activitatea pe timpul campaniilor electorale, așa cum și-ar dori Partidul Național Liberal sau oricare alt partid politic.

Citeşte şi: LIVIU DRAGNEA: “Vreau să spun ceva şi o spun cu curaj, indiferent cât se vor supăra…”

Doresc să cer scuze dascălilor, tinerilor și nu în ultimul rând lectorilor care au participat la evenimentul organizat de Consiliul Județean Vrancea, la Balada Focșani, pentru că în perioada următoare o să aibă disconfortul de a fi audiați de poliție la solicitarea Partidului Național Liberal cu privire la evenimentul cultural la care au participat”, a transmis, vineri, printr-un comunicat de presă, liderul CJ Vrancea, Marian Oprișan.

Citeşte şi: DRAGNEA: “La o-njurătură de-a lor, noi am mai făcut o școală”

Purtătorul de cuvânt al PNL, Ionel Dancă, a declarat, joi, că social-democratul Marian Oprişan „face campanie în şcoli”. Dancă a prezentat, într-o conferinţă de presă, o înregistrare video de la un eveniment organizat la Focşani, „unde sunt adunaţi cu forţa” elevi de clasa a XII-a, cărora li se împart cărţi cu semnătura lui Marian Oprişan. Înregistrarea video prezentată a fost primită de liberali pe site-ul oprestefrauda.ro. „Vom face astăzi denunţ la poliţie pentru această campanie politică ilegală în şcoli şi vom sesiza Biroul Electoral Judeţean”, a mai afirmat Ionel Dancă.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
NEOMARXIŞTII au fugit ca POTÂRNICHILE de la mitingul din Piaţa Izvor
Cu zece minute înainte de începerea mitingului USR-Plus în Bucureşti a fost rupere de nori. ...