Viorica DĂNCILĂ susţine că era timorată de Liviu Dragnea

Andrei Marcu ACTUALITATE POLITIC

 

După şedinţa de azi a Biroului Permanent Naţional al PSD, preşedintele interimar al formaţiunii, premierul VIORICA DĂNCILĂ, a făcut o serie de precizări.

„Nu am vorbit despre candidaturi la şefia PSD, dar eu sper să avem mai mulţi candidaţi, pentru că eu cred că nu e bine să avem un candidat unic. Şi toţi cei care vor să candideze să poată să facă acest lucru, cu susţinerea organizaţiei din care fac parte. (…) Decizia nu trebuie să o ia preşedintele, decizia să se ia în forul statutar. Dacă o decizie e bună, să se bucure de acest lucru, şi dacă nu este bună să-şi asume. Cred că trebuie să fie o conducere colectivă. Un viitor preşedinte al PSD trebuie să fie un om pro-european. (…) Nu vreau să-l judec pe Liviu Dragnea, dar vreau să schimb modul de lucru al acestuia”, a spus Dăncilă.

Profilul viitorului preşedinte al PSD

Despre profilul candidatului la şefia partidului, a precizat: „Să fie un om echilibrat, care să adune oamenii în jurul lui, să aibă răbdare ca să-și asculte colegii, să se consulte în permanență cu colegii. Decizia nu trebuie să o ia președintele, trebuie să fie luată în forul statutar. Dacă e o decizie nu tocmai bună, trebuie toți să-și asume. Să fie un pro-european, un om atașat valorilor social-democrate, atașat valorilor pro-europene și transatlantice. Să genereze un val de credibilitate în primul rând colegilor săi. Să fie hotărât, să nu se sperie la primul obstacol.”

Citeşte şi: Firea către BĂSESCU: “Sunteţi un savant de bodegă. MINŢIŢI!”

Întrebată despre schimbarea de atitudine la Marius Tucă Show, a spus: „Eram timorată, trebuia să merg pe o anumită linie care nu era confortabilă pentru mine şi cu care nu mă puteam identifica.”

Cât priveşte intelligence-ul românesc, la aceeaşi emisiunea a ţinut să precizeze că „serviciile trebuie să își facă datoria lor, iar oamenii politici să nu fie implicați”, a afirmat Viorica Dăncilă, luni, la Marius Tucă Show.

Întrebată despre informațiile vehiculate în spațiul public potrivit cărora ar fi predat PSD serviciilor secrete, Viorica Dăncilă a răspuns: „Da, am văzut acest lucru. Cred că cine a spus așa ceva are chiar foarte, foarte multă imaginație. Știți cum este? În momentul în care nu poți să găsești cuiva că a furat, că a făcut ceva, trebuie să găsești o anumită vulnerabilitate”.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Prințul Philip al Marii Britani a împlinit 98 de ani! Vezi cele mai memorabile gafe ale sale!
Prințul Philip al Marii Britanii, soțul Reginei Elisabeta a II-a, a împlinit astăzi 98 de ...